Ολυμπιακός: Τουρνουά στο ΣΕΦ με κόσμο κορονοϊού επιτρέποντος

Ολυμπιακός: Τουρνουά στο ΣΕΦ με κόσμο κορονοϊού επιτρέποντος

Ολυμπιακός: Τουρνουά στο ΣΕΦ με κόσμο κορονοϊού επιτρέποντος
Στον Ολυμπιακό σκέφτονται να διοργανώσουν τουρνουά προετοιμασίας με κόσμο στις εξέδρες αν το επιτρέπει η πανδημία.

Στις ομάδες έλειψε ο κόσμος τους και στον κόσμο έλειψε η ομάδα τους.

Οι εμβολιασμοί κατά της πανδημίας συνεχίζονται στη χώρα μας και ήδη γίνονται συζητήσεις στην κυβέρνηση για άνοιγμα των γηπέδων και στον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta σκέφτεται σοβαρά να διοργανώσει στο ΣΕΦ τουρνουά προετοιμασίας τον Σεπτέμβριο με ομάδες του εξωτερικού παρουσία κόσμου στην εξέδρα. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν αφενός να δώσουν αγώνες μεγάλης δυσκολίας και αφετέρου να αισθανθούν την «ζεστασιά» των οπαδών τους.

Αυτό βέβαια δεν εξαρτάται από τους Πειραιώτες, αλλά από την πορεία της πανδημίας και της εξέλιξη στα πρωτόκολλα υγείας. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γίνεται να γνωστοποιηθούν άμεσα αφού δεν έχουν ξεκαθαριστεί από την κυβέρνηση τα κριτήρια όσων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα.

Ο προγραμματισμός της προετοιμασίας του Γιώργου Μπαρτζώκα εξελίσσεται αυτή την περίοδο και μεταξύ άλλων υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παίξει σε τουρνουά στην Κύπρο στις 11 Σεπτεμβρίου. Εκτός του Ολυμπιακού έχουν κλείσει θέση σε αυτό το τουρνουά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης ενώ οι διοργανωτές αναζητούν τουλάχιστον μία ακόμη ομάδα.