Η Super League ζητάει την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες

Η Super League ζητάει την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες

bet365

Η Super League αποφάσισε την αποστολή επιστολής σε όλους τους αρμόδιους φορείς με την οποία θα ζητάει την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Στην Super League επιθυμούν την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα τη νέα σεζόν και για τον λόγο αυτό γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα και οι φίλαθλοι να έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τις αγαπημένες τους ομάδες. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να σταλεί σχετική επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς. Στη Λίγκα πάντως εισπράττουν θετικό κλίμα για το σκέλος της επανόδου του κόσμου στα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ. όπως προχωρήσει στη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021 – 22.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED