EuroCup: Ο Γκάλινατ «σφράγισε» τη νίκη και ανέβηκε στην κορυφή του Top 10 (vid)

EuroCup: Ο Γκάλινατ «σφράγισε» τη νίκη και ανέβηκε στην κορυφή του Top 10 (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ του Άρη κόντρα στη Μπούντουτσνοστ
Το κάρφωμα για τη νίκη του Άρη από τον Γκάλινατ βρίσκεται στην κορυφή των πιο εντυπωσιακών φάσεων της 15ης αγωνιστικής του EuroCup.

Η 15η αγωνιστική του EuroCup ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (17/1) με τους αγώνες του πρώτου και του δεύτερου ομίλου να προσφέρουν άπλετο θέαμα αλλά και συναρπαστικές αναμετρήσεις, όπως και αυτή του Άρη κόντρα στη Μπούντουτσνοστ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη επί του συλλόγου από το Μαυροβούνιο με τελικό σκορ 76-75 , μία επικράτηση ωστόσο που ήρθε με πολύ αγχωτικό και ιδιαίτερο τρόπο. Με του φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 75-74, ο Χαρέλ επιχείρησε σουτ τριών πόντων στα 3,4 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Ο ίδιος ήταν άστοχος, ωστόσο ο Γκάλινατ ήρθε σαν από «μηχανής Θεός» και κάρφωσε, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους».

Αυτή η φάση καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο Top 10 της χθεσινής βραδιάς.

Παρακολουθείστε ολόκληρο το Top 10

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.