Εθνική Νέων: Τα πρώτα φιλικά
Το Eurobasket U20 θα φιλοξενηθεί 12-20 Ιουλίου στα κλειστά γυμναστήρια Νέας Αλικαρνασσού (στα Δύο Αοράκια) και Πανεπιστημίου Κρήτης. Η Εθνική αναχωρεί σήμερα με προορισμό το Βλανιτσλάβοβο, όπου θα δώσει τους πρώτους αγώνες προετοιμασίας ενόψει του Eurobasket.
Αναλυτικά
Η Εθνική Νέων Ανδρών αναχωρεί σήμερα με προορισμό το Βλανιτσλάβοβο, όπου θα δώσει τους πρώτους αγώνες προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ U20 που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.
Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στις 15 Ιουνίου στις 19.00 και στις 16 Ιουνίου στις 18.00. Την ομάδα αποχαιρέτησε με το τέλος του πρώτου σταδίου προετοιμασίας ο Γιάννης Μουάτσος. Οι αθλητές που θα έχει στη διάθεσή του στην Πολωνία ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι οι εξής: Ευδόξιος Καπετάκης, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Χάρης Παρασκευόπουλος, Νεοκλής Αβδάλας, Βενιαμίν Αμπόση, Νίκος Βασιλείου, Λευτέρης Λιοτόπουλος, Απόστολος Νικολαϊδης, Παναγιώτης Παγώνης, Ανδρέας Πατρίκης, Αναστάσιος Ροζακέας, Αιμίλιος Ροζάκης, Κωνσταντίνος Ράιαν Σούλης, Στέφανος Σπαρτάλης, Νίκος Τουλιάτος.
Το Ευρωμπάσκετ U20 θα φιλοξενηθεί 12-20 Ιουλίου στα κλειστά γυμναστήρια Νέας Αλικαρνασσού (στα Δύο Αοράκια) και Πανεπιστημίου Κρήτης. Στις 6 και 7 Ιουλίου η Εθνική Νέων Ανδρών θα δώσει τα δύο τελευταία φιλικά απέναντι στην Ισλανδία.
- Σταματάει το ποδόσφαιρο στα 31 και συγκλονίζει στο «αντίο» του ο Τσιλιανίδης: «Στο τέλος μίσησα τον ίδιο μου τον εαυτό»
- Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Κωστούλα και την οικογένειά του στην Αγγλία για το deal με τη Μπράιτον
- Γνωστός σχολιαστής του ΝΒΑ για Αντετοκούνμπο: «Χωρίς άλλο πρωτάθλημα, είναι underachiever» (vid)
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
