Eurobasket 2022: Η απονομή των χρυσών μεταλλίων στους πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανούς (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Eurobasket 2022: Η απονομή των χρυσών μεταλλίων στους πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανούς (vid)

bet365

Η Ισπανία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και ένας-ένας οι «ρόχα» πέρασαν στο λαιμό τους τα χρυσά μετάλλια με τον Ρούντι Φερνάντεθ να σηκώνει το τρόπαιο ψηλά! Η απογοήτευση στην απονομή των Γάλλων.

«Η Ισπανία στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης» είναι ο τίτλος της βραδιάς. Η δυναστεία των «ρόχα» επέστρεψε μετά το 2015 και τα χρυσά μετάλλια πέρασαν ξανά στα δικά τους χέρια. Μετά τη νίκη επί της Γαλλίας στο μεγάλο τελικό με 88-76, οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν και κράτησαν μέχρι και την απονομή.

Μία 12άδα... όνειρο για το 7ο σερί μετάλλιο των Ισπανών! Ο Ρούντι Φερνάντεθ με την φανέλα του μεγάλου απόντα, Σέρχιο Γιουλ, ήταν... ο πρωτεργάτης. Τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ οι MVPs και κάθε ένας από το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο που έγραψε τον πιο ωραίο επίλογο του Eurobasket 2022.

Στην άλλη πλευρά, οι Γάλλοι που ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί... παρασημοφορήθηκαν με το αργυρό μετάλλιο από τον αρχηγό Φουρνιέ, το μέλος της καλύτερης πεντάδας Γκομπέρ, μέχρι και τον τελευταίο στη γραμμή των τρικολόρ, Βενσάν Κολέ! Τα βλέμματα παγωμένα και η απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα