Eurobasket 2022, Ιταλία: Ο Σπίσου αποκαλύπτει πόσο... φόρτωσε η ομάδα την πιστωτική του Ποτζέκο

Eurobasket 2022, Ιταλία: Ο Σπίσου αποκαλύπτει πόσο... φόρτωσε η ομάδα την πιστωτική του Ποτζέκο

bet365

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο έδωσε την πιστωτική του κάρτα στους παίκτες του για να... γιορτάσουν την πρόκριση απέναντι στην Σερβία και ο Μάρκο Σπίσου αποκάλυψε το πόσο την χρέωσαν.

Η Ιταλία βρέθηκε απέναντι στο... μεγαθήριο της Σερβία για τους «16» του Eurobasket 2022 και κατάφερε να «διαλύσει» τους τίτλους του φαβορί περνώντας στα προημιτελικά.

Δίχως να έχει στην άκρη του πάγκου τον προπονητή της, Τζιανμάρκο Ποτζέκο, που αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου. Αλλά με υπερπροσπάθεια από κάθε παίκτη των «ατζούρι» που πάτησε στο παρκέ, με πρώτο και καλύτερο τον Μάρκο Σπίσου που ξεπέρασε εαυτόν και έφτασε στο πικ της απόδοσής του!

Η... τρέλα του Ποτζέκο για το επίτευγμα της ομάδας του εκδηλώθηκε με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς ήταν να δώσει την πιστωτική του κάρτα στους παίκτες του προκειμένου να την αξιοποιήσουν όπως εκείνοι ήθελαν.

Με τον Σπίσου να αποκαλύπτει αργότερα το πόσο... φορτώθηκε. «Πήγαμε για φαγητό. Δεν ήταν κάτι τρομερό. Μόνο 700 ευρώ ξοδέψαμε, όχι πολλά. Δεν είναι τόσο μεγάλο ποσό για 12 άτομα. Πήραμε μόνο φτερούγες κοτόπουλου και νερό» είπε γελώντας.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα