Eurobasket 2022, Ιταλία: Ο Σπίσου σκόραρε συνολικά 19 πόντους στα ματς των ομίλων και 22 στο θρίαμβο επί της Σερβίας (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Eurobasket 2022, Ιταλία: Ο Σπίσου σκόραρε συνολικά 19 πόντους στα ματς των ομίλων και 22 στο θρίαμβο επί της Σερβίας (vid)

bet365

O Μάρκο Σπίσου διάλεξε την κατάλληλη στιγμή για να... εκτοξεύσει την απόδοσή του και κόντρα στη Σερβία σκόραρε περισσότερους πόντους από όσους είχε σημειώσει στα πέντε ματς των ομίλων.

Η Ιταλία έκανε την έκπληξη και... πάταξε το φαβορί. Παρατάχθηκε στο παρκέ κόντρα στη Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς και με μία τρομερή ανατροπή προκρίθηκε στους «8» του Eurobasket 2022 (86-94). Με τον προπονητή της, Τζιανμάρκο Ποτζέκο να αποβάλλεται στα μέσα της τρίτης περιόδου και παίκτες-κλειδιά να κάνουν το έξτρα βήμα την κατάλληλη στιγμή.

Ο Μάρκο Σπίσου ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης για τους «ατζούρι» και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση τελειώνοντας με 22 πόντους (1/2διπ., 6/9τριπ., 2/3β.), 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ!

Αυτή ήταν και η πιο παραγωγική βραδιά του γκαρντ της Βενέτσια στη φετινή διοργάνωση από θέμα σκοραρίσματος. Στα πέντε ματς που κλήθηκε να δώσει η Εθνική του στη φάση των ομίλων, μεταξύ των οποίων και αυτό κόντρα στην Ελλάδα, ο Σπίσου είχε σημειώσει συνολικά 19 πόντους, με τους 11 να είναι στο ματς με τους Ουκρανούς.

Κάτι που δεν στάθηκε... εμπόδιο στον ίδιο και την ομάδα του την κρίσιμη ώρα!

Τα νούμερα του Σπίσου στα ματς των ομίλων απέναντι σε:

  • Εσθονία: 0
  • Ελλάδα: 5
  • Ουκρανία: 11
  • Κροατία: 3
  • Μεγάλη Βρετανία: 0
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα