Αταμάν: «Η χειρότερη συναισθηματικά ήττα μου σε 26 χρόνια καριέρας»

Αταμάν: «Η χειρότερη συναισθηματικά ήττα μου σε 26 χρόνια καριέρας»

Αταμάν: «Η χειρότερη συναισθηματικά ήττα μου σε 26 χρόνια καριέρας»

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια, μετά τον αποκλεισμό της Τουρκίας από τη Γαλλία. Αρκέστηκε να μιλήσει για τη χειρότερη (συναισθηματικά) ήττα της καριέρας του.

Αποστολή στο Βερολίνο: Μιχάλης Γκιουλένογλου

Η γλώσσα του σώματος του Εργκίν Αταμάν... πρόδιδε τη συναισθηματική του κατάσταση. Στα ελάχιστα λεπτά αναμονή για την έναρξη της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη της Γαλλίας απέναντι στην Τουρκία (87-86 στην παράταση), ο προπονητής της Αναντολού Εφές κρατούσε συνεχώς το κεφάλι του και ανακάτευε νευρικά τα μαλλιά του.

Ο παίκτης του, Μπουγκραχάν Τουντσέρ θυμήθηκε την ήττα του 2019 από τις ΗΠΑ, με παρόμοιο τρόπο. Εξηγώντας πως «είναι απαράδεκτο, είμαι τόσο λυπημένος».

Ο Αταμάν εξέφρασε το ίδιο συναίσθημα απογοήτευσης και συνέχισε: «Πολλοί δημοσιογράφοι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω. Είναι η πιο συναισθηματική ήττα στα 26 χρόνια της καριέρας μου», είπε ο Τούρκος προπονητής.

Και πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε χαλιά στο ματς, με μπόλικο στρες. Όλοι νόμιζαν ότι η Γαλλία είναι το απόλυτο φάβορι. Στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνά μας έγινε πιο επιθετική και ο Τουντσερ ήταν εκπληκτικός. Ελέγξαμε το ματς, η Γαλλία επικράτησε στο τέλος, αλλα εμείς αξιζαμε τη νίκη. Κάποιες φορές γίνονται θαύματα, αυτή τη φορά ήταν εναντίον μας. Παίξαμε καλά και στην 4η περόιοδο, εκτός από τις τελευταίες κατοχές».

@Photo credits: FIBA
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα