Eurobasket 2022, Τουρκία - Γαλλία: Μοιραίος ξανά ο Οσμάν, όπως και με την Team USA (vid)

Νίκος Καρφής
Eurobasket 2022, Τουρκία - Γαλλία: Μοιραίος ξανά ο Οσμάν, όπως και με την Team USA (vid)

bet365

O Οσμάν ήταν μοιραίος με χαμένες βολές στο τέλος του τετάρτου δεκαλέπτου κόντρα στη Γαλλία, όπως ακριβώς είχε κάνει κόντρα στην Team USA στο Παγκόσμιο του 2019, τότε που είχε στερήσει μια ιστορική νίκη για την Τουρκία.

Οι Τούρκοι είχαν αγκαλιάσει τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στους Γάλλους, αφού ο Οσμάν πήγε στις βολές με το σκορ 77-75 υπέρ της ομάδας του Αταμάν και 12 δευτερόλεπτα. Όμως έχασε και τις δύο. Στην επόμενη φάση έκανε λάθος επαναφορά και οι Γάλλοι βρήκαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με το καλάθι του Γκομπέρ στα 2.5 δευτερόλεπτα και να πάνε στην παράταση. Εκεί πήραν την πρόκριση- θρίλερ, αφήνοντας τους Τούρκους με το... αν.

Ο Οσμάν δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μοιραίος για τη χώρα του σε μεγάλο ματς. Στο Παγκόσμιο του 2019, η Τουρκία έπαιζε με τις ΗΠΑ και είχε ευκαιρία για μια μεγάλη, ιστορική νίκη στους ομίλους. Στην παράταση με το σκορ στο 91-92 υπέρ των Τούρκων πήγε στις βολές και τις έχασε και τις δύο. Στην επόμενη φάση έκανε και φάουλ πάνω στον Μίντλετον, ο οποίος με 2/2 βολές χάρισε τη νίκη στις ΗΠΑ. Δεν είναι καλο σημάδι όταν ο Οσμάν πάει στις βολές σε κρίσιμη στιγμή.

Δείτε πως είχε στερήσει τη νίκη στους Τούρκους το 2019

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα