Eurobasket 2022, Ιτούδης: Η ομιλία του στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Ουκρανίας (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Eurobasket 2022, Ιτούδης: Η ομιλία του στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Ουκρανίας (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε... τον απολογισμό του για την επικράτηση επί της Ουκρανίας δίνοντας στους παίκτες του έναν εμψυχωτικό λόγο και τονίζοντας για άλλη μία φορά πως του άρεσε ό,τι έγινε στα αποδυτήρια την ώρα της ανάπαυλας.

Η Εθνική σημείωσε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες και έμεινε μόνη πρώτη στον τρίτο όμιλο του Eurobasket 2022. Το ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ουκρανία ήταν κομβικό... Για να γυρίσει ο διακόπτης και η Ελλάδα να ξεκινήσει την αντεπίθεση.

Ό,τι συνέβη έμεινε μέσα στην κλειστή πόρτα, ωστόσο ικανοποίησε τον Δημήτρη Ιτούδη, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να το σχολιάζει τόσο στην συνέντευξη Τύπου με τη λήξη του ματς, όσο και στον εμψυχωτικό του λόγο προς τους παίκτες του στα αποδυτήρια του Mediolanum Forum!

«Τώρα έχουμε το μέλλον...Και το μέλλον λέει ότι έχουμε μία μέρα κενή και μία νέα ομάδα που της αρέσει πολύ να τρέχει και να σουτάρει. Προετοιμάστε τους εαυτούς σας πνευματικά... Όχι σαν να είναι ένα χαλαρό παιχνίδι. Δημιουργούμε προσδοκίες στους εαυτούς μας, στους ανθρώπους που μας στηρίζουν, στην χώρα μας και δεν μπορούμε να βγούμε εκεί έξω χωρίς σκοπό. Προετοιμάστε τους εαυτούς σας γιατί είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να βγούμε εκεί και να δώσουμε πραγματική παράσταση. Αλλά μου αρέσει ό,τι έγινε στο ημίχρονο και το επαναλαμβάνω με κεφαλαία γράμματα» ήταν τα λόγια του.

Δείτε το video της ΕΟΚ με τον λόγο του Δημήτρη Ιτούδη προς τους παίκτες του:

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα