Εθνική: Προαιρετική προπόνηση πριν τη Μεγάλη Βρετανία

Εθνική: Προαιρετική προπόνηση πριν τη Μεγάλη Βρετανία

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Εθνική: Προαιρετική προπόνηση πριν τη Μεγάλη Βρετανία

bet365

Το πρόγραμμα της Ελλάδας είχε προπόνηση για λίγους και για τους υπόλοιπους ξεκούραση, μετά από τα δύο συνεχόμενα ματς για το EuroBasket 2022.

Αποστολή στο Μιλάνο: Μιχάλης Γκιουλένογλου

Η Εθνική ξεκίνησε το EuroBasket 2022 με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Επόμενος αντίπαλος η Μεγάλη Βρετανία, τη Δευτέρα στις 18:00 (ΕΡΤ1 & live από το Gazzetta).

Ο Δημήτρης Ιτούδης επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς από τους παίκτες που έχουν κάνει την προετοιμασία και έχουν τραβήξει... κουπί στα δύο πρώτα ματς απέναντι σε Ιταλία και Κροατία.

Οι υπόλοιποι, όσοι δηλαδή είχαν προβλήματα τραυματισμών ή εκείνοι που έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής, εμφανίστηκαν για προπόνηση στο Mediolanum Forum, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Κάπως έτσι στο γήπεδο του Μιλάνο ήρθαν οι Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Κώστας Αντετοκούνμπο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα