Ντόρσεϊ: «Είναι απίστευτο να παίζεις μαζί με τον Γιάννη»

Ντόρσεϊ: «Είναι απίστευτο να παίζεις μαζί με τον Γιάννη»

Newsroom
Ντόρσεϊ: «Είναι απίστευτο να παίζεις μαζί με τον Γιάννη»

bet365

O Tάιλερ Ντόρσεϊ στάθηκε στη νίκη της Ελλάδας επί της Κροατίας και αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική μας επικράτησε της Κροατίας στην πρεμιέρα, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να εντυπωσιάζει με 27 πόντους και ρεκόρ καριέρας, σε ένα παιχνίδι που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... μίλησε στο τέλος και τελείωσε με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο γκαρντ της Ελλάδας μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος και στάθηκε στην δουλειά των συμπαικτών του, αλλά και τον ρόλο του Greek Freak στην τελική επικράτηση.

Αναλυτικά

«Eίναι μια υπέροχη νίκη. Εκτιμώ τους συμπαίκτες μου για τη μάχη που έδωσαν. Θα γίνουμε καλύτεροι, έχουμε άλλο ένα ματς αύριο. Ήταν φανταστική ατμόσφαιρα, είναι μια μεγάλη νίκη. Oι συμπαίκτες μου με βρήκαν στα σωστά σημεία. Παίξαμε σπουδαία άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Τελείωσε τις φάσεις ο Γιάννης στο δεύτερο ημίχρονο. Έκλεισε το παιχνίδι για εμάς. Αυτό κάνει πολύ καλά. Είναι απίστευτο να παίζεις μαζί με τον Γιάννη. Λατρεύω να παίζω μαζί του και κάθε μέρα χτίζουμε χημεία. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να κάνουμε προσαρμογές και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα