Κροατία - Ελλάδα, Εurobasket: Το show του MVP Αντετοκούνμπο τους... καθάρισε (vid)

Νίκος Καρφής
Κροατία - Ελλάδα, Εurobasket: Το show του MVP Αντετοκούνμπο τους... καθάρισε (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απολαυστικός κόντρα στην Κροατία με 27 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 30 στην αξιολόγηση. Δείτε τα καλύτερα του.

Η Εθνική μας πήρε τη ματσάρα κόντρα στην Κροατία, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει τα πάντα στο παρκέ, σε ένα ματς που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν φοβερός στο πρώτο ημίχρονο και έκανε ρεκορ καριέρας. Ο Greek Freak τελείωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 τάπες και 30 στην αξιολόγηση, δίνοντας ρεσιτάλ και στις δύο μεριές του παρκέ και παίζοντας σαν MVP.

Μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που... καθάρισε τους Κροάτες με τις φάσεις που έβγαλε στο τέλος. Αρχικά με το ανάποδο κάρφωμα για το 86-82 μετά την ασίστ του Καλάθη και με το απίθανο γκολ-φάουλ για το 89-82 μετά και την εύστοχη βολή του. Και φυσικά δύο τεράστιες τάπες στο τέλος. Τι να πει κανείς για τον Γιάννη; Tα λόγια είναι περιττά για τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη.

Απολαύστε την παράσταση του Γιάνναρου που... καθάρισε την υπόθεση νίκη για την Εθνική στο τέλος

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα