Κτιστάκης: «Η άμυνα μας κράτησε στο παιχνίδι, πάμε για την 5η θεση κόντρα στην Ουγγαρία»

Newsroom
Κτιστάκης: «Η άμυνα μας κράτησε στο παιχνίδι, πάμε για την 5η θεση κόντρα στην Ουγγαρία»

bet365

Ο Γιάννης Κτιστάκης μίλησε για την εικόνα της ομάδας του απέναντι στο Βέλγιο επισημαίνοντας τα λάθη, ενώ έδωσε... το σύνθημα για την κατάκτηση της 5ης θέσης με την Ουγγαρία (27/08, 19:45).

Η Εθνική Κορασίδων κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση από το κακό ξεκίνημα στο ματς με το Βέλγιο και ούσα ψυχραιμότερη στα κρίσιμα σημεία πήρε τη νίκη με 57-61 για να διεκδικήσει την 5η θέση του Eurobasket U16 κόντρα στην Ουγγαρία (27/08, 19:45).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Κτιστάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, δίνοντας τα... εύσημα για την άμυνα. Ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα για το θετικό αποτέλεσμα που θα κλείσει την διοργάνωση.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο σημερινός αγώνας απέναντι στο Βέλγιο ήταν πολύ δύσκολος και θεωρώ πως κάναμε το χειρότερο πρώτο ημίχρονο στη διοργάνωση. Μην ξεχνάμε ότι από αυτήν την ομάδα είχαμε χάσει στην προετοιμασία, λίγες μέρες πριν αρχίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Ήμασταν νευρικοί και άστοχοι στο πρώτο ημίχρονο τα ποσοστά μας ήταν τραγικά. Ευτυχώς λειτούργησε η άμυνά μας και μας κράτησε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, βγάλαμε καλύτερες συνεργασίες.

Στα τελευταία κρίσιμα λεπτά βάλαμε καθοριστικά σουτ και ήμασταν πολύ εύστοχοι στις βολές. Ευελπιστώ στο αυριανό παιχνίδι, απέναντι στην Ουγγαρία, να μπορέσουμε να φανούμε καλύτεροι για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε την πέμπτη θέση. Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια και στα 12 αυτά κορίτσια και σε όλο το επιτελείο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα