Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Είμαι αισιόδοξος για το EuroBasket, στόχος είναι το μετάλλιο»

Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Είμαι αισιόδοξος για το EuroBasket, στόχος είναι το μετάλλιο»

Newsroom
Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Είμαι αισιόδοξος για το EuroBasket, στόχος είναι το μετάλλιο»

bet365

Δεν κρύβεται ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που θέλει ένα μετάλλιο με την Εθνική στο προσεχές EuroBasket και το δηλώνει.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας με τη φανέλα της Εθνικής, στη νίκη με 101-78 επί της Πολωνίας για την πρεμιέρα του «Ακρόπολις». Ο ομογενής γκαρντ μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Γιάννη, αλλά και τον στόχο της Ελλάδας.

Οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ

«Η ομάδα χτίζεται σταθερά και αργά για να είναι έτοιμη για το EuroBasket. Γινόμαστε ομάδα όσο περνάει ο καιρός. Επιθετικά βρίσκουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, είχαμε καλά σερί. Στην άμυνα θα βρούμε αυτό που μας κάνει καλύτερους. Σιγά σιγά βελτιωνόμαστε. Για να πάμε καλά πρέπει να δουλέψουμε στην άμυνα. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήμασταν καλοί με την Πολωνία και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό».

Για τη συνύπαρξη με τον Γιάννη: «Είναι ωραίο να παίζω με τον Γιάννη και τα άλλα παιδιά. Ο Γιάννης επιτίθεται συνέχεια στο καλάθι και βγάζει πάσες, που δουλειά μου είναι να κάνω ασίστ. Ήμουν ελεύθερος και πήρα τα σουτ, η αντίπαλη άμυνα είχε χτίσει τοίχος μπροστά στον Γιάννη και έτσι είχα χώρο εγώ. Χτίζουμε αυτοπεποίθηση μέσα από την προπόνηση. Είμαι αισιόδοξος για το EuroBasket, στόχος είναι το μετάλλιο».

Για τη συμμετοχή του στην Εθνική: «Νιώθω εξαιρετικά παίζοντας στην Εθνική. Απουσίαζα τα προηγούμενα χρόνια, όμως τώρα είμαι μαζί με τον Γιάννη και παίζω και νιώθω πολύ καλά. Λατρεύω τον κόσμο και πάντα για μένα είναι σπίτι η Ελλάδα. Νιώθω σαν στο σπίτι μου παρότι πάω στο Ντάλας τη νέα σεζόν»

@Photo credits: INTIME
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα