Εθνική Ελλάδας, Αντετοκούνμπο: Η εξήγηση για την έλλειψη στις γαλανόλευκες φανέλες του Γιάννη!

Εθνική Ελλάδας, Αντετοκούνμπο: Η εξήγηση για την έλλειψη στις γαλανόλευκες φανέλες του Γιάννη!

Εθνική Ελλάδας, Αντετοκούνμπο: Η εξήγηση για την έλλειψη στις γαλανόλευκες φανέλες του Γιάννη!

bet365

Οι «γαλανόλευκες» φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι λιγοστές στην αγορά και το Gazzetta αναζήτησε τους λόγους για τους οποίους βρίσκονται σε έλλειψη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στην Εθνική Ελλάδας, όσο η ομάδα προετοιμάζεται ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο Eurobasket 2022.

Κάτι που έγινε αντιληπτό και στο πρώτο φιλικό με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ, όπου περισσότεροι από 15.000 θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν από κοντά το φαινόμενο του Greek Freak, ενώ κατευθύνθηκαν και στις μπουτίκ του γηπέδου προκειμένου να προμηθευτούν μπλουζάκια με το όνομα του Αντετοκούνμπο.

Παρόλα αυτά, η έλλειψη στις «γαλανόλευκες» φανέλες του Giannis είναι εμφανής και το Gazzetta αναζήτησε τους λόγους για τους οποίους δεν υπάρχει το σχετικό απόθεμα.

Η πολιτική της Nike, που διατηρεί την αποκλειστικότητα της παραγωγής στις φανέλες της Εθνικής, αλλά και του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, προβλέπει πως η μαζική παραγγελία για οποιοδήποτε προϊόν θα πρέπει να γίνεται 9-10 μήνες νωρίτερα από την περίοδο που αυτό θα κυκλοφορήσει. Ως εκ τούτου, τα καταστήματα και η Nike δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν ο Γιάννης θα δώσει το «παρών» στην Εθνική και εξαιτίας αυτού δεν είναι σε θέση να προχωρήσουν σε κάποια μεγάλη παραγγελία που θα τους δώσει και το επιτρεπτό απόθεμα όταν εκείνο χρειαστεί.

Ο Γιάννης γέμισε το ΟΑΚΑ για την φιλική αναμέτρηση, κατάφερε να προσελκύσει 18.000 Ισπανούς που θα καλύψουν κάθε θέση του Wizink Center για την δεύτερη πράξη και αναμένεται να κάνει το ίδιο στο τουρνουά Ακρόπολις που ακολουθεί. Το απόθεμα από τις φανέλες που φέρουν το όνομά του δεν δύναται να καλύψει την ζήτηση του κόσμου καθώς υπάρχουν λιγοστά κομμάτια και βρίσκονται στα κεντρικά καταστήματα της αθλητικής εταιρίας που διατηρεί συμβόλαιο με τον Γιάννη, αλλά και στα καταστήματα των Antetokounbros στο Αεροδρόμιο.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα