Αντετοκούνμπο: Η μέρα που ενσωματώνεται στην Εθνική (vid)

Αντετοκούνμπο: Η μέρα που ενσωματώνεται στην Εθνική (vid)

Newsroom
Αντετοκούνμπο: Η μέρα που ενσωματώνεται στην Εθνική (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον αδελφό του, Θανάση και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ θα ενσωματωθούν αργότερα στην Εθνική ομάδα λόγω του σχετικού όρου που ισχύει για τους παίκτες του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά έπειτα από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη στη μάχη για τη διάκριση στο προσεχές EuroBasket.

Η Εθνική συμμετέχει στον γ' όμιλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με αντιπάλους τη συνδιοργανώτρια Ιταλία, την Κροατία, την Ουκρανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Εσθονία ενώ ο Greek Freak εξήγησε τις προηγούμενες ημέρες πως «ο μόνος τρόπος για να κάνεις σπουδαία δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις».

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς δεν βρέθηκε στη σημερινή πρώτη προπόνηση της Εθνικής στο ΟΑΚΑ ενώ απόντες ήταν επίσης ο Νικ Καλάθης, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος πανηγύρισε το double με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μάβερικς.

Ο Καλάθης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία αύριο Τρίτη 2/8 και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ την Πέμπτη 4/8 λόγω του όρου που ισχύει για τους παίκτες του NBA σχετικά με τις μέρες που είναι διαθέσιμοι για τις Εθνικές τους.

@Photo credits: INTIME
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα