Εθνική Γυναικών: Δεν παίζει η Σταμολάμπρου με Σερβία

Εθνική Γυναικών: Δεν παίζει η Σταμολάμπρου με Σερβία

Νίκος Καρφής
Εθνική Γυναικών: Δεν παίζει η Σταμολάμπρου με Σερβία

bet365

Μεγάλη απουσία για την Εθνική Γυναικών στο ματς κόντρα στην Σερβία (13:00, ΕΡΤ SPORTS 3), αφού δεν θα αγωνιστεί η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.

Συνεχίζεται η ατυχία για την Εθνική Γυναικών και τον ομοσπονδιακό μας προπονητή, Βασίλη Μασλαρινό. Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο ματς της Ελλάδας στον όμιλο κόντρα στη Σερβία (13:00, ΕΡΤ SPORTS 3) αφού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση. Η Σερβία θεωρείται η κορυφαία ομάδα στον όμιλο μας και στην πρεμιέρα της νίκησε την Ιταλία.

Η απουσία της Σταμολάμπρου έρχεται να προστεθεί και στην κομβική απώλεια της Χριστινάκη, η οποία υπέστη μερική ρήξη χιαστού και δεν μπόρεσε να ενισχύσει την προσπάθεια της χώρας μας στα γήπεδα της Ισπανίας.

Στην πρεμιέρα η Εθνική μας ηττήθηκε με 70-55 από το Μαυροβούνιο, ενώ έχει να παίξει και με την Ιταλία την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΟΚ

Χωρίς την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου θα αγωνιστεί η Εθνική Γυναικών στο σημερινό (13.00) παιχνίδι με την Σερβία λόγω του προβλήματος στην μέση που αντιμετωπίζει την τελευταία εβδομάδα η διεθνής γκαρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα