Πιτίνο: «Υπολογίζω τους παίκτες του Ολυμπιακού» (vid)

Πιτίνο: «Υπολογίζω τους παίκτες του Ολυμπιακού» (vid)

Πιτίνο: «Υπολογίζω τους παίκτες του Ολυμπιακού» (vid)

bet365

Το gazzetta.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» και κατέγραψε την άφιξη του Ρικ Πιτίνο, με τον Αμερικανό προπονητή της Εθνικής ομάδας να τονίζει «είμαι προπονητής της Εθνικής, όχι του Παναθηναϊκού».

Μία καθυστέρηση δεν πρόκειται να πτοήσει τον Ρικ Πιτίνο. Η απώλεια της πτήσης στο Παρίσι, λόγω καθυστερημένης άφιξης από τις ΗΠΑ, έφερε τον Αμερικανό προπονητή στην Αθήνα με καθυστέρηση. Αλλά το κακό είναι μικρό, αφού ο Πιτίνο βρίσκεται για άλλη μία φορά στη χώρα μας, προκειμένου να ξεκινήσει και επίσημη την εποχή του ως ο προπονητής της Εθνικής ομάδας! Όπως τόνισε και ο ίδιος, θα είναι η πρώτη φορά που θα αναλάβει μία ομάδα στην Ελλάδα από την αρχή της σεζόν.

«Έχω μιλήσει μαζί του πριν φύγω, μιλήσαμε και μέσα στη χρονιά, αλλά όχι πρόσφατα. Θα επικοινωνήσω μαζί του την επόμενη εβδομάδα», εξήγησε ο Πιτίνο για τον Βασίλη Σπανούλη. Αναφορικά με τις σκέψεις τους για τις κλήσεις των παικτών εξήγησε: «Δεν έχουμε κάνει καν προπόνηση. Δεν έχουμε πολλές επιλογές, θα είναι δύσκολο να βρούμε 12-13 παίκτες. Έχουμε έναν πυρήνα 8-9 παικτών. Θα είναι αρκετοί απ' αυτούς που έχουν αγωνιστεί ξανά. Θα είναι παίκτες από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε την περίπτωση του Ντόρσεϊ. Θα είναι δύο παίκτες από την ΑΕΚ και κάποιοι από άλλες ομάδες. Γι' αυτό ήρθα νωρίς για να δω και ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα δούμε τους νέους παίκτες».

Ο Πιτίνο αναφέρθηκε και στους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την παλιότερη άρνηση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να επιτρέπει στους παίκτες της να αγωνίζονται με την Εθνική, τονίζοντας: «Δεν είμαι ο κόουτς του Παναθηναϊκού, , είμαι της Εθνικής, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να παίξουν για την Ελλάδα και για κανέναν άλλον».

Η περίπτωση του Κώστα Κουφού θα εξεταστεί, με τον Πιτίνο να τονίζει ότι από τη Δευτέρα και μετά τη συνάντηση με τους άμεσους συνεργάτες του στην Εθνική θα μπορέσει να προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Την ίδια στιγμή, δεν θέλησε να αναφερθεί στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, λέγοντας πως «τα πολιτικά θέματα δεν με απασχολούν».

Τέλος, ο Αμερικανός προπονητής είχε και διάθεση για αστεία. Ρωτήθηκε για τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και τις πιθανότητες να είναι στην ομάδα: «Νομίζω ότι είναι απασχολημένοι αυτές τις ημέρες. Τους ζήτησα να ξεχάσουν το Μιλγουόκι και να έρθουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρεαλιστικές οι πιθανότητες συμμετοχής του Γιάννη στο προολυμπιακό!

Πιτίνο: Στην Αθήνα την Παρασκευή, αντίστροφη μέτρηση για το Προολυμπιακό

 

Τελευταία Νέα