Πιτίνο: Στην Αθήνα την Παρασκευή, αντίστροφη μέτρηση για το Προολυμπιακό

Πιτίνο: Στην Αθήνα την Παρασκευή, αντίστροφη μέτρηση για το Προολυμπιακό

Πιτίνο: Στην Αθήνα την Παρασκευή, αντίστροφη μέτρηση για το Προολυμπιακό

bet365

Ο Ρικ Πιτίνο φτάνει στην Ελλάδα την Παρασκευή (21/5) όπως ήταν συμφωνημένο, προκειμένου την 1η Ιουνίου να ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν από την Παρασκευή. Εκείνη την ημέρα θα φτάσει στην Ελλάδα ο ομοσπονδιακός προπονητής Ρικ Πιτίνο, έχοντας αναβάλλει την άφιξή του δύο φορές. Ο λόγος της άφιξης είναι για να πιάσει δουλειά, αφού την 1η Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Αμερικανός προπονητής δεν έχει αφήσει καμία ημέρα να πάει χαμένη, αφού βρίσκεται σε συνεχόμενη επικοινωνία, τόσο με τους συνεργάτες του, όσο και με μέλη της ομοσπονδίας. Και κανονίζει το πρόγραμμα των προπονήσεων, τη διαμονή της ομάδας, αλλά και τους αγώνες προετοιμασίας. Το Τουρνουά Ακρόπολις θα διεξαχθεί φέτος 18-20 Ιουνίου με την παρουσία της Ελλάδας, της Σερβίας, του Πουέρτο Ρίκο και άλλης μιας ομάδας.

Ο Πιτίνο δεν γνωρίζει μόνο τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά είναι πλήρως ενημερωμένος και για το χάος που έχουν προκαλέσει οι απανωτές αναβολές στις εκλογές της ΕΟΚ.

Η άφιξή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προκαταρκτικό ρόστερ και αν σε αυτό θα βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης ή κάποιος άλλος Έλληνας βετεράνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Τελευταία Νέα