Πέκοβιτς: Υποψήφιος πρόεδρος στην ομοσπονδία του Μαυροβουνίου!

Πέκοβιτς: Υποψήφιος πρόεδρος στην ομοσπονδία του Μαυροβουνίου!

Πέκοβιτς: Υποψήφιος πρόεδρος στην ομοσπονδία του Μαυροβουνίου!

bet365

Ο Νίκολα Πέκοβιτς, ένας από τους πιο dominant ψηλούς του ευρωπαϊκού μπάσκετ ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη διετία 2008-10, θα διεκδικήσει την προεδρία στην ομοσπονδία μπάσκετ του Μαυροβουνίου!

Σε ηλικία 35 ετών, ο Πέκοβιτς έχει μπροστά του την επόμενη μεγάλη μπασκετική πρόκληση, καταθέτοντας την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου στην ομοσπονδία μπάσκετ του Μαυροβουνίου τη Μεγάλη Πέμπτη 29/4!

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Vijesti, εξηγώντας πως ο βετεράνος σέντερ θα καταθέσει την υποψηφιότητά του στο προσεχές Δ.Σ. της ομοσπονδίας για τη θέση του προέδρου που αυτή τη στιγμή κατέχει ο Βέσελιν Μπάροβιτς.

Μετά από την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση και ο Πέκοβιτς αναμένεται να ηγηθεί της ομοσπονδίας μπάσκετ της πατρίδας του.

Ο «Πέκο» έκανε θραύση με την Παρτίζαν (2005-08), εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο της EuroLeague το 2009 στο Βερολίνο με μια από τις πληρέστερες ομάδες που εμφανίστηκαν ποτέ στη διοργάνωση και ακολούθως έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό των Τίμπεργουλβς.

Στη Μινεσότα αγωνίστηκε την περίοδο 2010-17, μετρώντας 12.6 πόντους και 6.7 ριμπάουντ σε 271 αγώνες κανονικής περιόδου. Επίσης, πανηγύρισε δυο πρωταθλήματα (2009, ‘10) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2009).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Τελευταία Νέα