Προολυμπιακό τουρνουά: Η Ελλάδα θα παίξει στο παρκέ των πρωταθλητών Ράπτορς!

Προολυμπιακό τουρνουά: Η Ελλάδα θα παίξει στο παρκέ των πρωταθλητών Ράπτορς!

bet365

Το Προολυμπιακό Τουρνουά στη Βικτόρια, εκεί όπου θα αγωνιστεί η Ελλάδα, θα έχει τη χάρη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και των Τορόντο Ράπτορς, με τους Καναδούς να αγοράζουν το παρκέ του 6ου τελικού του 2019!

Οι Καναδοί βάζουν μπροστά τα... μεγάλα μέσα. Το καλοκαίρι, στο προολυμπιακού τουρνουά στη Βικτόρια - όπου συμμετέχει και η Ελλάδα - θα επιδιώξουν να καλέσουν τα... πνεύματα των πρωταθλητών του 2019, Τορόντο Ράπτορς και των φιναλίστ Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς!

Μετά από 11 μήνες και σχεδόν $270.000 για μία ιδιωτική εταιρία να το συγκεντρώσει. Οι διοργανωτές του ενός εκ των τεσσάρων προκριματικών τουρνουά, κατάφεραν να το αποκτήσουν το παρκέ (ήταν σε 16 κομμάτια) που έφερε δόξα στον Καναδά και στους Ράπτορς δίνοντας τα μισά χρήματα!

Το παρκέ που χρησιμοποιήσαν οι Ουόριορς στον 6ο τελικό του 2019. Αυτό θα πατήσουν οι παίκτες που θα αγωνιστούν στην «Victoria Memorial Arena» από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου.

Όταν προστεθούν τα λογότυπα της FIBA, το παρκέ θα τοποθετηθεί στο γήπεδο χωρητικότητας 4.700 θεατών! «Θέλαμε ένα παρκέ με ιστορία. Κάτι που να έχει σημασία και νόημα για τη χώρα μας», δικαιολογήθηκαν οι Καναδοί, οι οποίοι αναζητούν την επιστροφή τους στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων για πρώτη φορά μετά το 2000 και το Σίδνεϊ,

Η ιδέα άρεσε και στον Νικ Νερς. Πρωταθλητή με τους Ράπτορς και προπονητή της Εθνικής ομάδας. «Δεν το πίστευα όταν μου το είπανε. Είναι μία απίθανη ιστορία», εξήγησε σχετικά. Πάντως, τα ξημερώματα, οι ελπίδες των Καναδών δέχτηκαν ένα ισχυρό πλήγμα με τον σοβαρό τραυματισμό που φάνηκε να παθαίνει ο γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς, Τζαμάλ Μάρεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τελευταία Νέα