ΕΟΚ: Δεν θεωρεί ότι χρειάζεται άδεια για την διεξαγωγή των εκλογών!

ΕΟΚ: Δεν θεωρεί ότι χρειάζεται άδεια για την διεξαγωγή των εκλογών!

bet365

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ ενημέρωσε τις τρεις παρατάξεις των εκλογών για τη διαδικασία της Κυριακής, εξηγώντας ότι δεν χρειάζεται ειδική άδεια για τη διεξαγωγή των εκλογών. Ζήτησε οι ψηφοφόροι να έχουν μαζί τους και ένα στυλό!

Το Πρωτοδικείο δεν άλλαξε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, με τις εκλογές τις 30ής Μαΐου να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Και παρά το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας βρίσκεται υπό ανακατασκευή, η ΕΟΚ δεν σκοπεύει να αλλάξει έδρα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5) έγινε στην ΕΟΚ σύσκεψη για την διεξαγωγή των εκλογών, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι και των τριών υποψήφιων παρατάξεων (Φασούλα, Λιόλιου, Παπανικολάου). Ο Γενικός Γραμματέας, Τάκης Τσαγκρώνης ρωτήθηκε αν η Ομοσπονδία θα αιτηθεί άδειας από την Πολιτική Προστασία για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας την Κυριακή (30/05) στην Λεωφόρο και η απάντησή του ήταν ότι «δεν τίθεται κανένα θέμα άδειας γιατί όλα πλέον έχουν ανοίξει»! Και ενώ στην έδρα του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν 550-600 άτομα.

Μάλιστα, ο Τάκης Τσαγκρώνης μοίρασε μία σελίδα με οδηγίες όσον αφορά το υγειονομικό πρωτόκολλο, στην οποία γίνεται λόγος για ανάγκη της χρήσης μάσκας και αντισηπτικού. Για το φινάλε, η ΕΟΚ ενημέρωσε πως οι ψηφοφόροι θα πρέπει να φέρουν μαζί και το δικό τους στυλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Τελευταία Νέα