Εκλογές ΕΟΚ: Γιατί μόνο με θαύμα θα γίνουν στις 30 Μαϊου!

Εκλογές ΕΟΚ: Γιατί μόνο με θαύμα θα γίνουν στις 30 Μαϊου!

bet365

Η μη ενεργοποίηση της προσωρινής διοίκηση ως προς την κατεύθυνση και τα προαπαιτούμενα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε μία ακόμη αναβολή των αρχαιρεσιών, από την στιγμή που οι επιδημιολογικές συνθήκες στα τέλη του μηνός, αποκλείεται να επιτρέψουν την διά ζώσης τέλεση της τακτικής Γενικής Συνέλευση της 30ης Μάη.

Αν αναρωτιέστε ακόμη πότε θα διεξαχθούν αυτές οι στοιχειωμένες εκλογές στην ομοσπονδία μπάσκετ, η καλύτερη συμβουλή θα ήταν να χαλαρώσετε. Και φυσικά να προετοιμάσετε τους εαυτούς σας για μία φαρσοκωμωδία διαρκείας, που τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, δεν φαίνεται να έχει προβλεπόμενο τέλος!

Κοινώς, τι άλλα νέα; Τα τελευταία, πάντως, γύρω από το συγκεκριμένο θέμα αναφέρουν ότι η... παράλειψη της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου, με επικεφαλής τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, να ζητήσει τον διορισμό εφορευτικής επιτροπής (δηλαδή τρεις δικαστικούς αντιπροσώπους από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, οι οποίοι θα πρέπει να εκπαιδευτούν στον τρόπο λειτουργίας του εκλογικού συστήματος “Ζευς”), μειώνει δραματικά τις πιθανότητες τέλεσης των αρχαιρεσιών στην προκαθορισμένη ημερομηνία.

Και αυτό γιατί με αυτή την στάση, ο «ισχυρός άνδρας» του ελληνικού μπάσκετ "διαγράφει" οριστικά το ενδεχόμενο διεξαγωγής των εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία και ουσιαστικά, χωρίς εναλλακτική λύση, περιμένει την απάντηση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων για το αν κι εφόσον μπορεί να υπάρξει συγχρωτισμός σε αίθουσα ξενοδοχείου και να οργανωθεί η εκλογική διαδικασία με φυσική παρουσία.

Με δεδομένο ότι επιδημιολογικά, από τώρα μοιάζει αδύνατον να επιτραπεί η παρουσία άνω των 100 ατόμων σε κλειστό χώρο (πολλώ δε μάλλον των 512 εκλογικών αντιπροσώπων που έχουν δικαίωμα ψήφου), ο 82χρονος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης παίζει ουσιαστικά καθυστερήσεις, μέχρι και τις 19 του μηνός όταν, έχοντας αρνητικό πόρισμα από τους λοιμωξιολόγους, δεν θα προχωρήσει στην ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων και θα αναβάλει για μία ακόμη φορά τις εκλογές λόγω πανδημίας.

Αυτό σημαίνει ότι στις 31 του μηνός, η τωρινή διοίκηση θα κηρυχθεί έκπτωτη και μετά φτου κι από την αρχή. Θα πάμε και πάλι στο Πρωτοδικείο για ορισμό μίας ακόμη, ώστε κάπως, κάπου, κάποτε να γίνουν αυτές οι ταλαίπωρες εκλογές!

Κι όλα αυτά, πάρα τις συνεχείς παραινέσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να επανέλθει το μπάσκετ σε μία κανονικότητα και των υποψηφίων προέδρων (Φασούλας και Λιόλιος), που συχνά-πυκνά τοποθετούνται υπέρ της διεξαγωγής των εκλογών και της άμεσης επανεκκίνησης στην λειτουργία των ακαδημιών (Φασούλας και Παπανικολάου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φασούλας: «Ο αθλητισμός δεν μπορεί πλέον να βρίσκεται σε αδράνεια»

Λιόλιος: «Θέλουν να εξαπατήσουν τα Σωματεία και να μην προχωρήσουν σε εκλογές»

Αυγενάκης: «Εκπνέει για την ΕΟΚ η προθεσμία, καιρός να επανέλθει το μπάσκετ στην κανονικότητα» (pic)

Παπανικολάου κατά Αυγενάκη: «Έχει μετατραπεί σε υφυπουργό… εκλογικού Αθλητισμού»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED