ΕΟΚ: Προέκυψε και... δεύτερο Δ.Σ. με Βασιλακόπουλο πρόεδρο, εκλογές στις 30 Μαΐου!

Γιάννης Σταυρουλάκης
ΕΟΚ: Προέκυψε και... δεύτερο Δ.Σ. με Βασιλακόπουλο πρόεδρο, εκλογές στις 30 Μαΐου!

bet365

Μετά την χθεσινή συνεδρίαση, που απούσας της πρώην διοίκησης της ΕΟΚ, ανέδειξε πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης τον Φάνη Χριστοδούλου, σήμερα προέκυψε και δεύτερη σύνθεση στο Δ.Σ., με επικεφαλής τον 82χρονο - επί σειρά δεκαετιών - ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας.

Το... θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση, που διεκόπη για τεχνικούς λόγους, αλλά συνεχίστηκε μόνο με τους εκπροσώπους της πλευράς Φασούλα και Λιόλιου, ανέδειξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου και συγκρότησε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο, σήμερα συνεδρίασαν οι εκπρόσωποι της απελθούσας διοίκησης.

Από την συνεδρίαση προέκυψε και μία δεύτερη σύνθεση στο Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης στην ΕΟΚ, με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και το σώμα πήρε απόφαση για διεξαγωγή εκλογών στις 30 Μαίου με φυσική παρουσία των εκλογικών αντιπροσώπων.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 12 μέλη (την θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Αλεξόπουλου, πήρε ο Πατρινός Δημήτρης Ρόζης), ενώ η πλευρά της απελθούσας διοίκησης της ομοσπονδίας, κάνει λόγο για νόμιμη σύγκλιση και απαρτία, κάτι - σύμφωνα με την τοποθέτησή της - δεν ίσχυσε στην χθεσινή συνεδρίαση.

Αναλυτικά η σύνθεση του 2ου Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Γιώργος Βασιλακόπουλος

Αντιπρόεδρος Α': Κώστας Παρίσης

Αντιπρόεδρος Β': Αριστείδης Γολέμης

Ταμίας: Δημήτρης Αγγελόπουλος

Γενικός γραμματέα: Παναγιώτης Τσαγκρώνης

Όλα αυτά κι ενώ το πρώτο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε χθες, με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου, θα συνεδριάσει αύριο (7/4) με θέμα την προκήρυξη εκλογών...

Την απάντηση για το ποια συνεδρίαση είχε την νομιμότητα για να συγκροτήσει σε σώμα το Δ.Σ της προσωρινής διοίκησης, ποιο σχήμα είναι νόμιμο και πότε θα οδηγήσει την ΕΟΚ σε εκλογές, θα δώσει πιθανότατα το Πρωτοδικείο.

Ακολούθως η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε για τη συγκρότηση της διοίκησης σε σώμα και την ημερομηνία των εκλογών:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΟΚ που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο. Παρέστησαν 12 μέλη τα οποία σύμφωνα με το καταστατικό ορίζουν απαρτία. Ακολούθησε εκλογική διαδικασία για τη συγκρότηση σε σώμα της διοίκησης.

Πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, α' αντιπρόεδρος ο Κώστας Παρίσης και β' αντιπρόεδρος ο Αριστείδης Γολέμης, γ.γ. ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Οι ως άνω συγκροτούν και την εκτελεστική επιτροπή της διοίκησης. Με ομόφωνη απόφαση προσδιορίστηκε η ημερομηνία διενέργειας των αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας για τις 30/5 με φυσική παρουσία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED