Εκλογές ΕΟΚ: Ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα την αντικατάσταση των Βασιλακόπουλου, Γολέμη

Gazzetta team
Εκλογές ΕΟΚ: Ασφαλιστικά μέτρα με αίτημα την αντικατάσταση των Βασιλακόπουλου, Γολέμη

bet365

Η παράταξη «Δώσε Πάσα» του υποψήφιου για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο ζητώντας αντικατάσταση των μελών της προσωρινής διοίκησης, Γιώργου Βασιλακόπουλου και Αριστείδη Γολέμη.

Οι εκπρόσωποι της απελθούσας διοίκησης της ΕΟΚ συνεδρίασαν σήμερα (6/4), ανακοινώνοντας τη δεύτερη σύνθεση στο Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Μάλιστα το σώμα πήρε απόφαση για διεξαγωγή εκλογών στις 30 Μαΐου με φυσική παρουσία των εκλογικών αντιπροσώπων, με τον υποψήφιο για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελο Παπανικολάου να επισημαίνει πως η χθεσινή συνεδρίαση που εξέλεξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου δεν είχε απαρτία, επομένως δεν είχε νόμιμη σύνθεση.

Στο μεταξύ, η παράταξη «Δώσε Πάσα» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λιόλιο κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο με αίτημα προσωρινής διαταγής για αντικατάσταση μελών της προσωρινής διοίκησης, τους Γιώργο Βασιλακόπουλο (πρόεδρο) και Αριστείδη Γολέμη (Β’ Αντιπρόεδρο), επειδή διέκοψαν τη χθεσινή συνεδρίαση.

Το αίτημα αναμένεται να συζητηθεί την Τετάρτη 7/4, στις 13:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED