ΕΟΚ: Το μπάσκετ της Άρτας αγκάλιασε και στηρίζει την κίνηση Φασούλα (pics)

Gazzetta team
ΕΟΚ: Το μπάσκετ της Άρτας αγκάλιασε και στηρίζει την κίνηση Φασούλα (pics)

bet365

O υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας συνεχίζει τις επαφές με σωματεία και θεσμικούς παράγοντες ανά την Ελλάδα, δίνοντας το παρών στην Άρτα μαζί με τους Ευθύμη Ρεντζιά, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Μέμο Ιωάννου και Κώστα Νικάκη.

Οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μετατέθηκαν για τα τέλη του 2020 μετά από τη σχετική τροπολογία που κατατέθηκε την Τετάρτη (29/7) από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ωστόσο ο Παναγιώτης Φασούλας συνεχίζει τις επαφές με τους ανθρώπους του μπάσκετ ανά την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά ο βετεράνος διεθνής σέντερ και υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ βρέθηκε στην Άρτα όπου συναντήθηκε με όλα τα σωματεία και τους θεσμικούς παράγοντες του Νομού, ακούγοντας τις προτάσεις τους και συμμετέχοντας σε διάλογο για το μπάσκετ στην περιφέρεια.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Άρτας και στο πάνελ βρέθηκαν επίσης οι Ευθύμης Ρεντζιάς, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Μέμος Ιωάννου και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ, Κώστας Νικάκης, οι οποίοι έχουν συνταχθεί με την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα.

 

Τελευταία Νέα