Εκλογές ΕΟΚ: Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι το Πρωτοδικείο δεν κάνει λόγο για αναβολή των εκλογών!

Εκλογές ΕΟΚ: Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι το Πρωτοδικείο δεν κάνει λόγο για αναβολή των εκλογών!

bet365

Η ΕΟΚ ανέβαλε τις εκλογές μετά από απόφαση Πρωτοδικείου, την οποία ωστόσο δεν κοινοποίησε και η οποία όπως αποκαλύπτει σήμερα το gazzetta.gr, αναφέρει ότι τα 21 σωματεία που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη έπρεπε να ψηφίσουν κανονικά... στις 28 Μαρτίου.

Το μπάχαλο με τις εκλογές στην ΕΟΚ δεν έχει τελειωμό!

Την περασμένη Δευτέρα (22/03), η Ομοσπονδία ανέβαλε τις αρχαιρεσίες της 28ης Μαρτίου για τις 23 Μαΐου «πατώντας» πάνω σε απόφαση του Πρωτοδικείου, η οποία έκανε δεκτό το αίτημα 21 σωματείων που είχαν αποκλειστεί από το ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ. Με την απόφαση αυτή γίνονται δεκτά τα προσωρινά μέτρα και αναγνωρίζεται το δικαίωμα τους για συμμετοχή στις εκλογές της 28ης Μαρτίου, όπως σαφώς αναφέρεται. Την ίδια μέρα ενημερωθήκατε στο gazzetta.gr και το σκεπτικό αυτής της απόφασης, δια στόματος του δικηγόρου που εκπροσώπησε την ΕΟΚ στην υπόθεση, Κώστα Κατσακιώρη.

Αποκαλύπτεται όμως ότι, η Ομοσπονδία είπε την μισή αλήθεια. Η εν λόγω απόφαση του Πρωτοδικείου την οποία η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δεν δημοσιοποίησε, ζητάει την εγγραφή των 21 σωματείων-μελών του Δ.Σ. στο Μητρώο της οικείας Ομοσπονδίας με δικαίωμα "εκλέγειν" και "εκλέγεσθαι" στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της 28ης Μαρτίου. Ουσιαστικά δηλαδή η απόφαση του Πρωτοδικείου δεν δικαιολογεί αναβολή του χρόνου τέλεσης της Γ.Σ και των εκλογών αλλά κάνει δεκτά τα προσωρινά μέτρα και επιτρέπει τη συμμετοχή των συγκεκριμένων σωματείων στη διαδικασία.

Τα 21 σωματεία που προσέφυγαν κατά του αποκλεισμού τους, είναι: ο Πολυνίκης, η ΑΕΚ Περιστερίου, ο ΟΦΗ Ηρακλείου, η Αθλητική Ένωση Κάτω Αχαρνών, Ο ΓΑΣΚ Ηρακλής Αγίου Ιωάννου, ο Ερμής Λαγκαδά, ο ΑΣ Άγιος Ελευθέριος, ο ΑΣΠ Σοπωτού, ο ΑΜ Ίκαροι, ο ΓΣ. Αχαϊκος, ο ΑΟ Αχαγιά '82, ο ΑΟ Τρίκαλα, ο ΣΚ Ιερισσός 99, ο ΑΟ Πετεινοί, το Πολυαθλητικό Σωματείο Τρικάλων, η ΑΣ Νίκη Λευκάδος, ο ΑΟ Πανωλενειακός, ο Αρίων ΑΟ, ο ΑΟ Τρίτων, ο ΑΟ Κρόνος και ο ΑΟ Πράσινη Γωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φασούλας: «Η μισή αλήθεια που διακινεί η ΕΟΚ είναι χειρότερη από το ψέμα»!

Εκλογές ΕΟΚ: Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε αναβολή για τις 23 Μαΐου!

Φασούλας και Λιόλιος θέλουν εκλογές, υπέρ της αναβολής τους ο Παπανικολάου!

Η απόφαση του Πρωτοδικείου

 

Τελευταία Νέα