Φασούλας: «Η μισή αλήθεια που διακινεί η ΕΟΚ είναι χειρότερη από το ψέμα»!

Gazzetta team
Φασούλας: «Η μισή αλήθεια που διακινεί η ΕΟΚ είναι χειρότερη από το ψέμα»!

bet365

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας αναφέρθηκε στην απόφαση της Ομοσπονδίας να δώσει νέα παράταση στις εκλογές ερμηνεύοντας το διατακτικό της απόφασης του Πρωτοδικείου κατά το δοκούν, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr.

Την περασμένη Δευτέρα 22/3, η ΕΟΚ ανέβαλε τις εκλογές μετά από απόφαση Πρωτοδικείου, την οποία ουδέποτε κοινοποίησε και η οποία όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, αναφέρει ότι τα 21 σωματεία που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη έπρεπε να ψηφίσουν κανονικά την προσεχή Κυριακή 28/3.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα το Μπάσκετ», Παναγιώτης Φασούλας αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η ΕΟΚ δεν προτίθεται να ασκήσει χρηστή διοίκηση ούτε τις τελευταίες της στιγμές».

Αναλυτικά:

«Ως υποψήφιος Πρόεδρος και ως παράταξη «Πρώτα το Μπάσκετ» για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, σεβόμαστε απόλυτα τόσο το Νόμο όσο και τις δικαστικές αποφάσεις.

Επίσης, από την αρχή αυτής της μακράς προεκλογικής διαδικασίας διεκδίκησα με κάθε τρόπο τον μη αποκλεισμό των αθλητικών σωματείων του μπάσκετ από τη εκλογική διαδικασία και θα συνεχίσω να θεωρώ ότι η δυναμική του ελληνικού μπάσκετ δεν περιορίζεται στον αριθμό των αθλητικών σωματείων που εισήλθαν στο μητρώο της ΓΓΑ μέχρι την 31/12/2020.

Οφείλω όμως να ενημερώσω την Κοινωνία του Μπάσκετ για το πραγματικό περιεχόμενο της περιβόητης πλέον Προσωρινής Διαταγής του Πρωτοδικείου Αθηνών με επίκληση της οποίας αναβλήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της 28/3/2012, χωρίς όμως ποτέ το πλήρες περιεχόμενο αυτής να γνωστοποιηθεί στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ την 23.3.2021 οπότε και συνεδρίασαν και αποφάσισαν.

Η πλήρης αλήθεια λοιπόν είναι ότι η δικαστική απόφαση η οποία εκδόθηκε στις 18/3/2021 επέτρεψε (ορθώς) την εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ των 21 σωματείων που προσέφυγαν με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι για την επικείμενη Γ.Σ της 28ης Μαρτίου 2021.

Έτσι εξηγείται λοιπόν η συνειδητή σκοπιμότητα της Ηγεσίας της ΕΟΚ:

α) να μη γνωστοποιήσει μέχρι σήμερα το ανωτέρω πλήρες διατακτικό της απόφασης,

β) να μην το εγχειρίσει στα μέλη του ΔΣ ενώ της είναι γνωστό ήδη από τις 18/3/2021 και να το αποκρύπτει μέχρι τώρα και

γ) να το ερμηνεύει κατά το δοκούν μεταθέτοντας την ημερομηνία των εκλογών αντίθετα με το Νόμο.

Η μισή αλήθεια που διακινούν οι κύκλοι της απερχόμενης διοίκησης της ΕΟΚ και οι εκλεκτοί της είναι χειρότερη από το ψέμα και αντίστοιχα κρίνονται από την κοινωνία του μπάσκετ. Δεν προτίθενται να ασκήσουν χρηστή διοίκηση ούτε τις τελευταίες τους στιγμές χωρίς να ενδιαφέρονται για το ελληνικό μπάσκετ και την τύχη του κατ’ ελάχιστον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.