Επίσημο: Στις 28 Μαρτίου οι εκλογές στην ΕΟΚ!

Gazzetta team
Επίσημο: Στις 28 Μαρτίου οι εκλογές στην ΕΟΚ!

bet365

H EOK προκήρυξε τις εκλογές για το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και... covid επιτρέποντος θα διεξαχθούν στις 28 Μαρτίου, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Συγκεκριμένα το gazzetta.gr είχε αναφέρει στις 19/1 ότι ο «Βασιλακόπουλος προκηρύσσει εκλογές στην ΕΟΚ» αν και στη συνέχεια η ΕΟΚ είχε διαψεύσει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος υποστήριξε στο Δ.Σ. της ΕΟΚ ότι ο επόμενος πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ. δεν θα πρέπει να πληρώνονται, ενώ «φωτογραφίζοντας» τον υποψήφιο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο, ανέφερε ότι δεν είναι σωστό να κατέβει κάποιος στις αρχαιρεσίες από τη στιγμή που η ομάδα από την οποία προέρχεται συμμετέχει σε ιδιωτική διοργάνωση (EuroCup)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Καλούμε τα Σωματεία - Μέλη της Ομοσπονδίας σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 28 Mαρτίου 2021 και ώρα 9.30 π.μ., που θα γίνει στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Βασ. Αλεξάνδρου 2 – τηλ. 210 7253725). Σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η αλλαγή του ως άνω αναφερομένου τόπου διεξαγωγής της Γ.Σ. λόγω του covid 19, αυτό θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα στα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης
2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/2020 μέχρι 28/3/2021
4. Λογοδοσία και έκθεση πεπραγμένων απερχόμενης Διοίκησης - απαλλαγή του απερχομένου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη. |
5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής (2 μελών)
6. Αρχαιρεσίες για την Εκλογή α) Προέδρου και 18 τακτικών Μελών Δ.Σ. και β) 3 τακτικών μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής
7. Εκλογή Τακτικού Εκπροσώπου της Ε.Ο.Κ. και Αναπληρωτή του στην Ε.Ο.Ε.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα (ΔΕΥΤΕΡΑ 29-3-2021) στις 9.30 π.μ., στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης. Στην περίπτωση αυτή, η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων Σωματείων»

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED