Ολυμπιακός – Κολοσσός: Προσφορά φορητού αναπνευστήρα βαρέως τύπου στο «Αττικόν»! (vid)

Ολυμπιακός – Κολοσσός: Προσφορά φορητού αναπνευστήρα βαρέως τύπου στο «Αττικόν»! (vid)

bet365

Στο πλαίσιο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό, παραδόθηκε μια επιταγή στους εκπροσώπους του Νοσοκομείου «Αττικόν» με προσφορά ενός φορητού αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καθιέρωσε το πρόγραμμα αγώνων «Monday’s Game Night Against Covid-19» αρχής γενομένης από τον αποψινό (30/11) αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια που καταβάλει η Πολιτεία για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Έπειτα, λοιπόν από την προσφορά 10.000 χειρουργικών γαντιών για το Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», ο Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης μαζί με τον Managing Director της BWIN, Ιωάννη Καποδίστρια, παρέδωσαν μια επιταγή στους εκπροσώπους του Νοσοκομείου «Αττικόν» για την ενίσχυση του έργου των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού.

Η προσφορά αφορά έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Την επιταγή παρέλαβαν ο Σπυρίδων Αποστολόπουλος, Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» και ο Εμμανουήλ Πικουλής, Διευθυντής Γ' Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».

 

Τελευταία Νέα