Ολυμπιακός – Κολοσσός: 10.000 χειρουργικά γάντια για το Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου»!

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ολυμπιακός – Κολοσσός: 10.000 χειρουργικά γάντια για το Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου»!

bet365

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και ο Managing Director της bwin, Ιωάννης Καποδίστριας παρέδωσαν μια επιταγή με την προσφορά 10.000 χειρουργικών γαντιών για το Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» στον πρόεδρο του Κολοσσού, Θόδωρο Καρατζά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός υλοποιεί ένα ξεχωριστό κοινωνικό – αθλητικό πρόγραμμα αγώνων, το «Monday’s Game Night Against Covid-19» αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα με τον Κολοσσό, με στόχο την έμπρακτη στήριξη όσων έχουν ανάγκη καθώς και την ανάδειξη εκείνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας.

Στο πλαίσιο, λοιπόν της αναμέτρησης με τους Ροδίτες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης και ο Managing Director της bwin, Ιωάννης Καποδίστριας παρέδωσαν μια επιταγή στον πρόεδρο του Κολοσσού, Θόδωρο Καρατζά με την προσφορά 10.000 χειρουργικών γαντιών για το Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρωτοβουλία που πήρε με σκοπό να βοηθήσει σε αυτή τη μάχη κατά του κορονοϊού. Συγχαρητήρια και στην ΕΡΤ που χορήγησε αυτό το τουρνουά και τα χρήματα θα πάνε σε καλό σκοπό. Ο Κολοσσός δεν θα μπορούσε να αρνηθεί αυτό το κάλεσμα και να αποτελέσει μέρος αυτής της προσπάθειας» ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Θόδωρος Καρατζάς.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED