Προμηθέας Πάτρας - Μούρθια: Τα τρία συνεχόμενα τρίποντα του Κάουαν και το νικητήριο σουτ του Χέιλ (vids)

Χάντερ Χέιλ

bet365

Ο Χάντερ Χέιλ με ένα μεγάλο σουτ έδωσε τη νίκη στον Προμηθέα επί της Μούρθια, με τον Άντονι Κάουαν να κάνει τη δουλειά μέχρι εκείνο το σημείο σκοράροντας τρία σερί τρίποντα.

Ο Προμηθέας ήταν εκπληκτικός στην Πάτρα και επικράτησε της Μούρθια, φτάνοντας έτσι τις τρεις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο Basketball Champions League, κρατώντας πια την τύχη της πρόκρισης στα χέρια του. Για να συμβεί όμως αυτό το 79-78, χρειάστηκε ο Χάντερ Χέιλ να πετύχει το νικητήριο καλάθι, 13.3'' πριν το φινάλε.

Ο Χέιλ βρέθηκε ελεύθερος από την κορυφή της ρακέτας σε μία φάση που δημιούργησε μόνος του και αυτό το σουτ δε θα το έχανε. Ο σκόρερ του Προμηθέα εκτέλεσε ανενόχλητος για το 79-78, καλάθι που εν τέλει αποδείχθηκε νικητήριο μιας και ο Σλίβα δεν είχε απάντηση.

Το νικητήριο σουτ του Χέιλ

Για να φτάσει όμως ο Προμηθέας σε αυτό το σημείο και ο Χέιλ να πάρει τη δόξα, έπρεπε ο Κάουαν να κάνει ένα φανταστικό ματς. Σκοράροντας 22 πόντους αλλά κυρίως βάζοντας τρία συνεχόμενα τρίποντα στο τελευταίο μισό της 4ης περιόδου.

Τα πρώτα δύο έφεραν την ισοφάριση στους 69 και τους 72 πόντους, ενώ το τελευταίο έδωσε το προβάδισμα με 75-72, σε ένα μεγάλο επιθετικά παιχνίδι από τον Κάουαν.

Τα τρία τρίποντα του Κάουαν

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα