Προμηθέας - Ντιζόν 68-71: Ο Κόφι παρέσυρε έναν... πιτσιρικά, σοκαρίστηκε ο μικρός (vid)

Newsroom
Κόφι

bet365

Ένα ευτράπελο, όσο και... επικίνδυνο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν από το τέλος του αγώνα μεταξύ του Προμηθέα και της Ντιζόν.

Η αυταπάρνηση του Κρις Κόφι προκειμένου να σώσει μια χαμένη μπάλα, παραλίγο να στοιχίσει... τραυματισμό σ' έναν μικρό φίλο του Προμηθέα.

Ο Αμερικανός σέντερ έτρεχε για ένα hustle play στα 58'' πριν από το τέλος και με το σκορ στο 68-69 ωστόσο με τη φόρα που είχε παρέσυρε και έναν πιτσιρικά που παρακολουθούσε το παιχνίδι λίγο πιο έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Όμως ο Κόφι (στην κυριολεξία) τον...πήρε μαζί του και τον γκρέμισε στο παρκέ. Ο μικρός φίλος των Πατρινών έδειξε να σοκάρεται ενώ ο παίκτης του Προμηθέα έσπευσε να δει εάν είναι καλά.

Λίγο νωρίτερα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε ξεσπάσει σε μια καρέκλα εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ.

Δείτε τι συνέβη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα