ΑΕΚ: Το BCL άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Χάποελ

Ανακοινωση της Χάποελ

bet365

Η διοργανώτρια αρχή του Basketball Champions League ενημέρωσε επισήμως πως άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για τα επεισόδια και τις καταστροφές που έγιναν το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 12/4 στα Άνω Λιόσια.

Η νίκη της ΑΕΚ επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ και το 1-1 στην προημιτελική σειρά του Basketball Champions League με τους Ισραηλινούς επισκιάστηκε από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Από τις συμπλοκές των οπαδών της «Ένωσης» με τους Ισραηλινούς αλλά και με τις δυνάμεις των ΜΑΤ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στους εσωτερικούς χώρους του κλειστού. Ακολούθως η Χάποελ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για τρομοκρατική επίθεση κατά των φιλάθλων της, τονίζοντας ότι θα προβεί σε καταγγελία στο BCL.

Σήμερα (13/4) λοιπόν το Basketball Champions League ενημέρωσε επισήμως πως άνοιξε πειθαρχική διαδικασία. «Λαμβάνοντας υπόψη τα περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο ανεξάρτητος δικαστής του BCL άνοιξε πειθαρχική διαδικασία και το αποτέλεσμά της θα κοινοποιηθεί στις άμεσα εμπλεκόμενες πλευρές. Το BCL καταδικάζει όλες τις πράξεις βίας στα γήπεδα. Η ασφάλεια των φιλάθλων μας παραμένει προτεραιότητα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα