BCL: Η ΑΕΚ κυνηγάει την πρόκριση στην Τουρκία, για τη ρεβάνς το Περιστέρι bwin

Newsroom
BCL: Η ΑΕΚ κυνηγάει την πρόκριση στην Τουρκία, για τη ρεβάνς το Περιστέρι bwin

bet365

ΑΕΚ και Περιστέρι bwin επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους για τα play-in του BCL για τα δεύτερα παιχνίδια της σειράς τους με Τόφας και Ντιζόν. Η «Ένωση» θέλει να κλειδώσει την πρόκριση και οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» να μείνουν ζωντανοί στην διεκδίκηση.

Η διαδικασία των play-in συνεχίζεται και για ακόμη μία φορά το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζει σε διπλό πόλο! ΑΕΚ και Περιστέρι bwin παρατάσσονται απέναντι στους αντιπάλους τους διεκδικώντας μία θέση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά με την ΑΕΚ (19:00 Cosmote Sport 5, Live στο Gazzetta) που ταξιδεύει στην Τουρκία έχοντας ήδη κάνει το πρώτο βήμα στη σειρά με την Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη «κουβαλά» το 1-0 από τον αγώνα στα Λιόσια και με θετικό αποτέλεσμα εξασφαλίζει το εισιτήριο για τους «16».

Κάμερον ΜακΓκρίφ και Αϊζάια Μάιλς ακολούθησαν την αποστολή και αναμένεται να αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή τους. Εκτός αποστολής έμεινε ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη γρίπη που τον ταλαιπωρεί, όπως και ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

Από την άλλη, το Περιστέρι bwin υποδέχεται λίγο αργότερα (19:30, Cosmote Sport 4, Live από το Gazzetta) τη Ντιζόν και επιθυμεί να κατακτήσει ό,τι δεν κατάφερε σε γαλλικά εδάφη. Το 0-1 δεν αφήνει περιθώρια... λάθους και το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να αγωνιστεί ξανά εκτός έδρας για την πρόκριση.

Χωρίς προβλήματα και ονόματα στο απουσιολόγιο για την ομάδα του Περιστερίου.

Tο πρόγραμμα της Τρίτης (10/01):

19:00 Τόφας - ΑΕΚ

19:30 Ιγκοκέα - Χαποέλ Χολόν

19:30 Περιστέρι bwin - Ντιζόν

21:00 Οστάνδη - Μπαχτσεσεχίρ

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα