ΑΕΚ: Με ΜακΓκρίφ και Μάιλς στην Τουρκία για τον... τελικό με Τόφας

ΑΕΚ: Με ΜακΓκρίφ και Μάιλς στην Τουρκία για τον... τελικό με Τόφας

ΑΕΚ: Με ΜακΓκρίφ και Μάιλς στην Τουρκία για τον... τελικό με Τόφας

bet365

Οι Κάμερον ΜακΓκρίφ και Αϊζάια Μάιλς ταξίδεψαν με την αποστολή της ΑΕΚ στην Τουρκία για το Game 2 με την Τόφας (10/1, 19:00). Εκτός έμειναν οι Αντώνης Κόνιαρης και Ανδρέας Πετρόπουλος.

Στην αποστολή της ΑΕΚ, η οποία ταξίδεψε στην Τουρκία για το ματς με την Τόφας (10/1, 19:00) βρίσκεται τόσο ο Κάμερον ΜακΓκρίφ, όσο και ο Αϊζάια Μάιλς. Αλλά η συμμετοχή τους πρόκειται να ξεκαθαρίσει την ημέρα του αγώνα.

Ο ΜακΓκρίφ τραυματίστηκε στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού, στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αμερικανός φόργουορντ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί 100%. Την ίδια ώρα, ο Μάιλς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση ακολούθησε την αποστολή και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει επίσης την τελευταία στιγμή.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη γρίπη που τον ταλαιπωρεί, όπως και ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα