Καντζούρης για Τόφας: «Προσωπική υπέρβαση από όλους»

Καντζούρης για Τόφας: «Προσωπική υπέρβαση από όλους»

bet365

Ο Ηλίας Καντζούρης αναφέρθηκε στο Game 2 της ΑΕΚ απέναντι στην Τόφας (10/1, 19:00) ζητώντας από όλους προσωπική υπέρβαση.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τόφας στην Τουρκία (10/1, 19:00) στο δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και αν επικρατήσει θα προκριθεί στους «16» του BCL. Αν γνωρίσει την ήττα, τότε η σειρά θα οδηγηθεί σε τρίτο ματς που θα καθορίσει την ομάδα που θα συνεχίσει στο θεσμό.

Ο Ηλίας Καντζούρης καλείται να διαχειριστεί απουσίες και αμφίβολες συμμετοχές και αυτό που ζήτησε μέσα από τις δηλώσεις του είναι η προσωπική υπέρβαση.

«Πρέπει να διαχειριστούμε τα προβλήματά μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τα προβλήματα είναι μέσα στη ζωή μιας μεγάλης ομάδας. Θεωρώ, ότι μέσα από τις αντικειμενικές δυσκολίες, και κατά βάση αυτές των απουσιών, πρέπει ο καθένας μας να κάνει μία προσωπική υπέρβαση, και ενεργειακά και πνευματικά, για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της», ήταν τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ.

Ο οποίος πρόσθεσε αναφορικά με την Τόφας: «Αντιμετωπίζουμε μία σκληρή ομάδα. Γνωρίζουμε το βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Βρισκόμαστε μπροστά σ’ έναν πολύ μεγάλο στόχο για την εφετινή περίοδο και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και αγωνιστικά και πνευματικά, προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα τα δούμε όλα μέσα στο γήπεδο».

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα