ΑΕΚ: Στη μάχη για την πρόκριση στο Top-16 του BCL κόντρα στην Τόφας

Γιάννης Σταυρουλάκης
ΑΕΚ: Στη μάχη για την πρόκριση στο Top-16 του BCL κόντρα στην Τόφας

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη (4/1, 19:30) στον πρώτο, κεκλεισμένων των θυρών αγώνα των δυο ομάδων για τα Play-In του Basketball Champions League, διεκδικώντας την πρόκριση στο Top-16 της διοργάνωσης.

Έπειτα από τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι, η ΑΕΚ μπαίνει την Τετάρτη (4/1, 19:30) στη διαδικασία των Play-In του Basketball Champions League κόντρα στην Τόφας, διεκδικώντας την πρώτη από τις δυο νίκες που απαιτούνται για την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Το ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό των Λιοσίων δίχως κόσμο, από τη στιγμή που η ΑΕΚ εκτίει τη δύτερη από τις τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που τις επιβλήθηκαν για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Απέναντί της, η «Ένωση» θα βρει τον άλλοτε προπονητή της, Δημήτρη Πρίφτη ο οποίος εργάστηκε ως ασίσταντ κόουτς στους «κιτρινόμαυρους» την περίοδο 2003-09 και επέστρεψε στους πάγκους για λογαριασμό της Τόφας έπειτα από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ για την Basket League ενώ σε ό,τι αφορά την Τόφας, βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης στην Τουρκία με ρεκόρ 6-7. Στον τελευταίο αγώνα στο τουρκικό πρωτάθλημα, ηττήθηκε από την Καρσίγιακα με 88-82.

Το Game 2 της σειράς ΑΕΚ - Τόφας θα διεξαχθεί την Τρίτη 10/1 στην Προύσα. Αν χρειαστεί και τρίτο ματς, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και πάλι στα Λιόσια, χωρίς κόσμο.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα