ΑΕΚ: Ποινή τριών αγωνιστικών και πρόστιμο 10.000 ευρώ για τα επεισόδια με την Ρέτζιο

ΑΕΚ: Ποινή τριών αγωνιστικών και πρόστιμο 10.000 ευρώ για τα επεισόδια με την Ρέτζιο

ΑΕΚ: Ποινή τριών αγωνιστικών και πρόστιμο 10.000 ευρώ για τα επεισόδια με την Ρέτζιο

bet365

Με ποινή τριών αγωνιστικών χωρίς τον κόσμο της μετά τα επεισόδια πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Ρέτζιο Εμίλια τιμωρήθηκε η ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να έχει το δικαίωμα έφεσης.

Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει η ΑΕΚ τα επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλοι της πριν την αναμέτρηση με την Ρέτζιο. Το BCL έκρινε πως η ποινή που θα κληθεί να πληρώσει η ΑΕΚ δεν είναι μόνο χρηματική, αφού πέραν των 10.000 ευρώ η «Ένωση» τιμωρήθηκε με τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αφού ήταν υπότροπη μετά την περσινή τιμωρία της με αναστολή ενός έτους.

Αυτό σημαίνει ότι πέραν από το παιχνίδι με την Καρσίγιακα για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο BCL, αν η ΑΕΚ προκριθεί δε θα έχει τον κόσμο της στα play-in της διοργάνωσης. Φυσικά η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Με ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών («κεκλεισμένων των θυρών») τιμωρήθηκε η ομάδα μας από τον αθλητικό δικαστή της FIBA για το επεισόδιο της αναμέτρησης του BCL με Ρέτζιο Εμίλια.

Η νομική υπηρεσία της ΑΕΚ BC εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων της.

Η ΑΕΚ BC με αίσθημα ευθύνης και απολύτου σεβασμού στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας ενημερώνει:

Σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή, οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, θα παραλάβουν ένα εισιτήριο-δώρο (για ακόμη ένα άτομο επιλογής τους) για τις τρεις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της «Βασίλισσας» στη Basket League, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, Περιστέρι και Λαύριο.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, δύνανται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή της εκάστοτε αναμέτρησης αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο [email protected]. Στην αίτηση θα καταγράφονται το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του νέου κατόχου του μεμονωμένου εισιτηρίου αγώνα, που επιθυμούν».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα