ΠΑΟΚ: Επίσημη διαμαρτυρία στο BCL για τη διαιτησία του αγώνα με τη Μάλαγα

Newsroom
ΠΑΟΚ: Επίσημη διαμαρτυρία στο BCL για τη διαιτησία του αγώνα με τη Μάλαγα

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας στο BCL για τη διαιτησία του αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα στο κλειστό της Πυλαίας.

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του εν λόγω αγώνα έχουν στον ΠΑΟΚ, με την ΚΑΕ να εκφράζει επίσημα τα παράπονα της στο BCL. Μάλιστα στην επιστολή διαμαρτυρίας έχουν συμπεριλάβει και ένα βίντεο με τις επίμαχες φάσεις του αγώνα.

Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα με 88-85 ενώ αποβλήθηκε από το ματς με δύο τεχνικές ποινές ο προπονητής, Άρης Λυκογιάννης.

«H ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco έστειλε σήμερα επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας στο Basketball Champions League με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα της περασμένης Τρίτης με την Unicaja Malaga.Η επιστολή συνοδεύεται από το βίντεο με τις –περίπου 30- επίμαχες φάσεις του αγώνα, που αποτυπώνουν τη δίκαιη διαμαρτυρία του ΠΑΟΚ για την απαράδεκτη αντιμετώπιση που υπήρχε από τους διαιτητές» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν προπονήθηκε ο Ρένφρο λόγω ίωσης, ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα