Καντζούρης: «Περιμένω να δω για πρώτη φορά φέτος το γήπεδο γεμάτο» (vid)

Καντζούρης: «Περιμένω να δω για πρώτη φορά φέτος το γήπεδο γεμάτο» (vid)

Newsroom
Καντζούρης: «Περιμένω να δω για πρώτη φορά φέτος το γήπεδο γεμάτο» (vid)

bet365

Η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρέτζιο Εμίλια και ο Ηλίας Καντζούρης έδωσε το σύνθημα ενόψει Καρσίγιακα, εξηγώντας πως περιμένει να δει γεμάτο το κλειστό των Άνω Λιοσίων για πρώτη φορά φέτος.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε τη νίκη στον «τελικό» με τη Ρέτζιο Εμίλια πραγματοποιώντας απίθανη εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο κι επικρατώντας με 68-59.

Πλέον η «Ένωση» ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην α' φάση του BCL στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καρσίγιακα (21/12, 19:30) και ο Ηλίας Καντζούρης ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV: «Εμείς τώρα έχουμε το ματς με την Καρσίγιακα, πρέπει να κερδίσουμε με έναν πόντο και περιμένω να δω το γήπεδο γεμάτο για πρώτη φορά».

Όσον αφορά τη νίκη επί της Ρέτζιο Εμίλια, είπε: «Αλλάξαμε πρόσωπο στο β' μέρος κερδίζοντας ένα ματς στο οποίο είχαμε 17% στα τρίποντα. Σήμερα δείξαμε ότι έχουμε βάθος, αξίζει ιδιαίτερη μνεία στα παιδιά που ήρθαν από την άκρη του πάγκου δώσανε ενέργεια και σωστή εκτέλεση και ήταν αποφασιστικοί. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, με απόντες τον Στρέλνιεκς και Ξανθόπουλο αλλά και τον Φρέιζερ στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Τώρα κοιτάμε μπροστά».

Για το πρόβλημα του Φρέιζερ, είπε: «Θα το δούμε αύριο ελπίζω όχι να μην έχει κάτι σοβαρό».

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα