Γιατράς: «Μας έτυχαν αναποδιές, αλλά η ομάδα θα ενισχυθεί» (vid)

Gazzetta team
Γιατράς: «Μας έτυχαν αναποδιές, αλλά η ομάδα θα ενισχυθεί» (vid)

bet365

Ο Μάκης Γιατράς υπογράμμισε ενόψει των playoffs της Basket League και του τελικού Κυπέλλου ότι ο Προμηθέας θα ενισχυθεί.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής των Πατρινών είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου «Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι κι αλλιώς για εμάς. Είχε γίνει πιο δύσκολο με την απουσία του Λούντζη, είχε ο Γιαννόπουλος έναν τραυματισμό, είχαμε και τον θάνατο του πατέρα του Φορντ, ο οποίος έλειψε από τις προπονήσεις. Δεν τα λέω για δικαιολογίες, τα παιδιά παλέψανε.»

Και συνέχισε: «Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν πλασματικό. Έτσι όπως παίζαμε θα μπορούσαμε να είμαστε μπροστά, αλλά χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Μας έβαλε κάποια μεγάλα σουτ ο Σαντ Ρος, που ήταν ευθύνη δική μου. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή, κοιτάμε να μαζευτούμε, να είναι η ομάδα υγιής και να κοιτάξουμε τον τελικό του Κυπέλλου και τα playoffs.»

Όσο για το ενδεχόμενα της ενίσχυσης; «Κοιτάμε την αγορά, κάποιες περιπτώσεις που είχαμε υπογράψει μας έτυχαν κάποιες αναποδιές. Όπως έχω ξαναπεί αυτά δεν είναι τίποτα, τα δύσκολα είναι άλλα. Η ομάδα θα ενισχυθεί και θα γίνει αυτό που πρέπει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτας: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες» (vid)

Προμηθέας-Παναθηναϊκός 61-83: «Πράσινη» πρόβα... Κυπέλλου (vid)

Ο Γκραντ κάρφωσε ανάμεσα σε Παπαγιάννη-Ουάιτ-Κασελάκη! (vid)

«Περπάτησε» στον αέρα ο Χεζόνια! (vid)

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Παπαγιάννη (vid)

Παπαγιάννης: «Προετοιμαζόμαστε για τους δύο τίτλους» (vid)

Τα όσα είπε και στην κάμερα της ΕΡΤ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα