Κάτας: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες» (vid)

Gazzetta team
Κάτας: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες» (vid)

bet365

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είχε απουσίες, αλλά ο Όντεντ Κάτας δεν τις χρησιμοποίησε ως δικαιολογίες λέγοντας η ομάδα του τα πήγε πολύ καλά στην άμυνα.

«Πιστεύω ότι η άμυνα ήταν το πιο σημαντικό σημείο του παιχνιδιού μας. Παίξαμε με την απαραίτητη ενέργεια, εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Προμηθέα, σε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι το κάναμε. Επιθετικά, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε το παιχνίδι μας, δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Τα πάντα όμως είχαν να κάνουν με την άμυνα. Ο στόχος ήταν να τους κρατήσουμε κοντά στους 60 πόντους και το πετύχαμε για να φτάσουμε στη νίκη» ήταν τα λόγια του Ισραηλινού τεχνικού στη συνέντευξη τύπου.

Όσο για το αν περιμένει διαφορετικό Προμηθέα στα playoffs και στο Κύπελλο: «Και για τους δύο έλειπαν σημαντικούς παίκτες. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Για το Κύπελλο, έχουμε δρόμο μέχρι να αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να εκτελούμε καλύτερα κάποια πράγματα. Αμυντικά όμως, η ομάδα καταλαβαίνει καλύτερα τι πάμε να κάνουμε και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Νωρίτερα μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Όντεντ Κάτας ανέφερε: «τους κρατήσαμε στους 60 πόντους. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Επιθετικά δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε». Και συνέχισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε κι αυτό είναι το σημαντικό. Οι απουσίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο κορονοϊός δεν μας αφήνει» ενώ έκανε δεν έψαξε δικαιολογίες για τους απόντες:

«Τα συνεχόμενα παιχνίδια και το γεγονός ότι λείπουν παίκτες δεν είναι δικαιολογία. Έχουμε τους παίκτες για να καλύψουμε τα προβλήματα για να φθάσουμε στους δύο τίτλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προμηθέας-Παναθηναϊκός 61-83: «Πράσινη» πρόβα... Κυπέλλου (vid)

Ο Γκραντ κάρφωσε ανάμεσα σε Παπαγιάννη-Ουάιτ-Κασελάκη! (vid)

«Περπάτησε» στον αέρα ο Χεζόνια! (vid)

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Παπαγιάννη (vid)

Παπαγιάννης: «Προετοιμαζόμαστε για τους δύο τίτλους» (vid)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα