Basket League: Στην Πάτρα θα σπάσει ένα σερί!

Gazzetta team
Basket League: Στην Πάτρα θα σπάσει ένα σερί!

bet365

Η τελευταία... τρύπα του κύκλου των αναβολών στην Basket League κλείνει σήμερα με ένα ντέρμπι: Προμηθέας - Παναθηναϊκός (17:15, ΕΡΤ3).

Η αναμέτρηση έπρεπε να γίνει τη 2η αγωνιστική. Τελικά, θα λάβει χώρα έξι μήνες μετά και 4 ημέρες πριν από την τελευταία αγωνιστική της Basket League! O Προμηθέας (15-5) θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (18-2), ο οποίος προέρχεται από μία σειρά εξ αναβολής αγώνων και νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή.

Απέναντι στον Προμηθέα ο Οντέντ Κάτας δεν υπολογίζει τον Λευτέρη Μαντζούκα, ωστόσο στη διάθεσή του βρίσκεται ο Γιώργος Παπαγιάννης, παρά το διάστρεμμα που υπέστη απέναντι στον Ηρακλή. Οι Πατρινοί θέλουν τη νίκη για να πιάσουν το Λαύριο στη 2η θέση της βαθμολογίας. Θα υπολείπονται στην ισοβαθμία, με την τελευταία αγωνιστική να κρίνει την τελική κατάταξη στη 2η και την 3η θέση.

Όπως και να έχει, μία από τις δύο ομάδες πρόκειται να δει το σερί της να σταματήσει. Ο Προμηθέας προέρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε οκτώ!

Στο ματς του δεύτερου γύρου (το οποίο προηγήθηκε λόγω της αναβολής) ο Προμηθέας είχε νικήσει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα τους «πράσινους» με 80-78.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός: Με Παπαγιάννη στην Πάτρα

Ρήξη πελματιαίας ο Μαντζούκας, διάστρεμμα ο Παπαγιάννης

Πρόβλημα στο πέλμα ο Μαντζούκας, διάστρεμμα ο Παπαγιάννης

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα