Άρης: Πάει στην Ορτέζ ο Κουζέλογλου

Άρης: Πάει στην Ορτέζ ο Κουζέλογλου

Άρης: Πάει στην Ορτέζ ο Κουζέλογλου

bet365

Ο Γιάννης Κουζέλογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ορτέζ καθώς επήλθε συμφωνία της γαλλικής ομάδας με τον αθλητή αλλά και τον Άρη για την παραχώρησή του.

Αρχικά, η γαλλική ομάδα ακολούθησε λάθος τακτική καθώς μίλησε απευθείας με τον Γιάννη Κουζέλογλου προτείνοντάς του τρίμηνο συμβόλαιο συνεργασίας. Έτσι, όταν ο αθλητής ενημέρωσε την ΚΑΕ Άρης η τελευταία απάντησε αρνητικά καθώς ενοχλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίον κινήθηκε η Ορτέζ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν είχε σκοπό να τον παραχωρήσει άνευ ανταλλάγματος. Τις τελευταίες 24 ώρες, η γαλλική ομάδα άλλαξε τακτική, κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη και ο Άρης απάντησε θετικά προσμετρώντας και την έντονη επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Αυτό σημαίνει ότι μετά το διαζύγιο με τον Κουίντον Ντεκόζι, από τον Άρη αποχωρεί και ο Γιάννης Κουζέλογλου ο οποίος φέτος έκανε την καλύτερη επαγγελματική χρονιά του έχοντας 11.5 πόντους κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα