Άρης: Διαζύγιο με Ντεκόζι

Άρης: Διαζύγιο με Ντεκόζι

Άρης: Διαζύγιο με Ντεκόζι

bet365

Ο Κουίντον Ντεκόζι θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Άρη καθώς απομένει μόνο να υπογραφούν τα έγγραφα λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Διαμαρτυρόμενος για τις οφειλές απέναντί του, ο Κουίντον Ντεκόζι δεν αγωνίστηκε στον τελευταία αγώνα του Άρη απέναντι στον Ιωνικό στο Nick Galis Hall. Η ΚΑΕ Άρης είχε δικαιολογήσει την απουσία του Αμερικανού τονίζοντας ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση, στην πραγματικότητα όμως στη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε ο Ντεκόζι είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αγωνίζονταν στην περίπτωση που δεν λάμβανε τα δύο μηνιάτικα που του οφείλονταν. Παράλληλα δεν δέχθηκε την πρόταση της διοίκηση να του καταβάλλει τα χρήματα μετά το παιχνίδι.

Με το συγκεκριμένο περιστατικό κατέρρευσε ολοκληρωτικά μια ούτως ή άλλως κλονισμένη σχέση καθώς στη διάρκεια της χρονιάς υπήρξαν κι άλλα αντίστοιχα γεγονότα. Πλέον απομένει να υπογραφούν τα έγγραφα για τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και είναι βέβαιο ότι ο Ντεκόζι δεν υπολογίζεται για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος απέναντι στο Περιστέρι στη Αθήνα.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα