ΑΕΚ: Ανέλαβε και επίσημα ο Αγγέλου (pic)

ΑΕΚ: Ανέλαβε και επίσημα ο Αγγέλου (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ανέλαβε και επίσημα ο Αγγέλου (pic)

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αποτελεί με κάθε επισημότητα τον νέο προπονητή της ΑΕΚ έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Ύστερα από 14 χρόνια και την εποχή... Δημήτρη Δρόσου, ο Βαγγέλης Αγγέλου θα βρεθεί και πάλι στην άκρη του «κιτρινόμαυρου» πάγκου αντικαθιστώντας τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» με τον Ιωνικό Νικαίας, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Η ανακοίνωση

«Η AEK ΒC ανακοινώνει σήμερα (15/04) την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου. Οι δύο πλευρές συνήψαν συμφωνία έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χαλκιδαίος τεχνικός επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ μετά από 13 χρόνια (από την περίοδο 2007-2008), και αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Υπήρξε προπονητής στη Χαλκίδα κι ακολούθησαν η ΑΕΚ, τα Τρίκαλα, ο Άρης, ο Προμηθέας και η Λάρισα. Διετέλεσε προπονητής της Anadolu Efes, ενώ εργάστηκε και ως assistant coach στο πλευρό του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μέχρι πρότινος υπήρξε προπονητής του Ιωνικού Hellenic Coin.

Το τεχνικό επιτελείο του θ’ απαρτίζεται και από τους Mάριο Μπατή, Διονύση Αγγέλου.

Βιογραφικό Μ. Μπατή: Υπήρξε μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον Ιωνικό. Ως αθλητής αγωνίστηκε σε Φάρο, Πανιώνιο, Ηράκλειο, Νήαρ Ηστ, Ηλυσιακό, Ολύμπια Λ. , Μαρούσι, Απόλλωνα Π., Ιωνικό Ν., Μεγαρίδα.

Βιογραφικό Δ. Αγγέλου: Υπήρξε μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον Ιωνικό. Υπήρξε επίσης μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άρη και της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Τη διετία 2016-18 δούλεψε στο προπονητικό πρόγραμμα της Α.Κ. Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου. Διετέλεσε προπονητής στην Ομάδα Παίδων της Νέας Ραιδεστού.

Παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας» οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του Ηλία Παπαθεοδώρου, Σάββας Συμεωνίδης και Βαγγέλης Τσεπέλης.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνικός: Ελεύθερος και επίσημα ο Αγγέλου που αναλαμβάνει την ΑΕΚ

Λιμνιάτης: «Μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση της ΑΕΚ»

ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Αγγέλου!

Παπαθεοδώρου: «Πετύχαμε πολλά, αλλά όχι τα πάντα»

ΑΕΚ: Τέλος και επίσημα ο Παπαθεοδώρου!

To 5o My Story είναι στον «αέρα» με τον Νίκη Ζήση να εξιστορεί μια ιστορία 6 ετών με τον Αντερσον Βαρεχάο, μετά την αγκωνιά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα