Παπαθεοδώρου: «Πετύχαμε πολλά, αλλά όχι τα πάντα»

Παπαθεοδώρου: «Πετύχαμε πολλά, αλλά όχι τα πάντα»

Παπαθεοδώρου: «Πετύχαμε πολλά, αλλά όχι τα πάντα»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε το δικό του «αντίο» στην ΑΕΚ και στον Μάκη Αγγελόπουλο, μετά από σχεδόν δύο χρόνια παραμονής στον πάγκο της.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ. Με τη «Βασίλισσα» να έχει βρει ήδη στο πρόσωπο του Βαγγέλη Αγγέλου τον αντικαταστάτη του. Ο τέως προπονητής της ΑΕΚ θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Παπαθεοδώρου.

«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Κι ήταν υπέροχο, γεμάτο, όπως συμβαίνει στον αθλητισμό, από έντονα συναισθήματα. Προσμονής, υπομονής, επιμονής για τον στόχο. Να είμαστε κάθε φορά έτοιμοι ώστε να τιμήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρώματα της ΑΕΚ. Πετύχαμε πολλά αλλά όχι τα πάντα. Πήραμε μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες. Στο κάδρο των αναμνήσεων όμως φεύγοντας από μια ομάδα με την ιστορία της «βασίλισσας» δεν υπάρχει χώρος για κανένα συναίσθημα πικρίας. Υπάρχουν μόνο στιγμές υπερηφάνειας διότι διετέλεσα μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, μαζί με τους σπουδαίους αθλητές, τους εκπληκτικούς συνεργάτες και τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε.

Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον πρόεδρο Μάκη Αγγελόπουλο για τον τρόπο που με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στην Ένωση. Μπορεί και τις δύο χρονιές να μην φτάσαμε μέχρι το τέλος της διαδρομής αλλά το ταξίδι ήταν φανταστικό και τα καλύτερα πάντα είναι μπροστά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνικός: Με Τσίκληρα στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν

Παπαθεοδώρου το ανάγνωσμα!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα