Λυκογιάννης: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο»

Λυκογιάννης: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο»

bet365

Ο Άρης Λυκογιαννης αναφέρθηκε στα πολλά μεγάλα σουτ που έβαλε ο ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Ιωνικού και την αφιέρωσε στον κόσμο της ομάδας.

Πριν την έναρξη του αγώνα στο κλειστό του Πλάτωνα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και την υλοποίηση του στόχο συγκέντρωσης των 500.000 ευρώ. «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη σε ένα μικρό γήπεδο, σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που λόγω του περιορισμού των παικτών παίζει πολύ έξυπνα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις εναντίον τους. Γι’ αυτό η νίκη μας αποκτά διπλή σημασία. Όχι μόνο γιατί είναι εκτός έδρας. Είναι μια νίκη που θέλουμε να την αφιερώσουμε στον κόσμο για την πολύ μεγάλη στήριξη στην ΑΜΚ, σε δύσκολους καιρούς εν μέσω πανδημίας», είπε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο ΠΑΟΚ ευστόχησε σε 14 προσπάθειες τριών πόντων, πιο σημαντικό ήταν αυτό του Μάλκολμ Γκρίφιν το οποίο έκρινε το παιχνίδι και ο προπονητής του Δικεφάλου αναφέρθηκε στα μεγάλα σουτ που έβαλε η ομάδα του. «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά επιθετικά. Χτυπήσαμε ακριβώς σε αυτά που είχαμε συζητήσει όλη την εβδομάδα. Μετά ο Ιωνικός έκανε μια προσαρμογή ακολουθώντας το δικό μας πλάνο και εμείς δεν διαβάσαμε καθόλου τα pick n' roll. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε λίγο ατομικά σε εκείνο το διάστημα με αποτέλεσμα να χάσουμε το μυαλό μας και να υποστηρίξουμε την άμυνα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Carter με κάποια μεγάλα σουτ ροκάνισε τη διαφορά και μας έδωσε τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ήταν ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ που πήγαινε πόντο-πόντο. Στο τέλος σχεδιάσαμε μια επίθεση και ο Griffin έβαλε ένα τεράστιο σουτ. Παίξαμε καλά τη τελευταία άμυνα και κάπως έτσι πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε αρκετούς τραυματίες και κάποιοι παίκτες επιβαρύνονται περισσότερο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι και πρέπει να προετοιμαστούμε γι' αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλαμπάκος: «Είχαμε πει πως αν είναι να... πεθάνουμε, δεν θα γίνει σήμερα»! (vid)

Basket League: Όλα τα σενάρια υποβιβασμού

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα